Bărbatul în căutarea ”stabilității” care s-a căsătorit de 53 de ori în 43 de ani. Cum a ajuns la monogamie VIDEO

1 săptămână in urmă 33

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 07:53

170 citiri

Un bărbat din Arabia Saudită pe nume Abu Abdullah a devenit popular după un videoclip scandalos pe Twitter, în care a recunoscut că a fost căsătorit de 53 de ori în 43 de ani.

S-a căsătorit pentru prima oară la vârsta de 20 de ani, iar o fată de 14 ani i-a devenit soție.

Abu Abdullah își explică căsătoriile numeroase prin faptul că vrea „stabilitate”, dar nu a reușit să o găsească până la 63 de ani.

În opinia sa, nu a visat niciodată să se căsătorească cu multe femei. La 20 de ani, Abdullah și aleasa sa au avut copii, iar la 23 de ani i-a spus iubitei sale că plănuiește să se căsătorească cu încă o femeie.

Când soțiile s-au certat, el s-a căsătorit cu a treia și a patra soție și a divorțat de primele două.

Așa că s-a căsătorit și a divorțat mulți ani, până când la 63 de ani i-a devenit soție legală o femeie specială, de care spune că nu intenționează să divorțeze.

Abdullah a recunoscut că s-a căsătorit nu doar cu frumuseți din Arabia Saudită, ci și cu femei străine, când pleca câteva luni din țară. Așa că a încercat să evite păcatul sexului extraconjugal.

Cea mai scurtă căsătorie a durat doar o noapte. Abu Abdullah a explicat că încearcă să găsească o femeie care să „îl facă fericit”, dar a asigurat că le-a tratat cu demnitate pe toate femeile alese.

Citeste si:

 ”Suferă de delir”

Bărbatul care a fost arestat în Westminster Hall după ce a încercat să se apropie de sicriul reginei Elisabeta a II-a, expus pentru ca britanicii să-i poată aduce un ultim omagiu, a ţinut...

O femeie din Botoșani a fost violată de un tânăr care a sunat la ușa apartamentului. Bărbatul i-a furat mai multe bunuri

O femeie din Botoşani a fost tâlhărită şi violată în propria locuinţă de un tânăr de 23 de ani care a sunat la uşa apartamentului, iar când proprietara a deschis a atacat-o. Tânărul...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă