Bărbatul din Galați găsit mort în apartament a fost înjunghiat de 30 de ori. Suspectul, un om al străzii, a fost reținut de polițiști

1 lună in urmă 16

Un bărbat din orașul Galați a murit după ce a fost înjunghiat de aproximativ 30 de ori. Cadavrul cu gâtul tăiat a fost găsit miercuri seara într-un apartament. Principalul suspect este un om al străzii.

crimă în Galați

Un prim suspect a fost deja reținut și va fi adus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă

Shutterstock (imagine ilustrativă)

  • Atenție, informații ce pot avea impact emoțional

Victima a fost găsită în locuința sa dintr-un bloc din orașul Galați. Cadavrul era acoperit cu mai multe pături, iar vecinii au intrat în apartament deoarece victima nu mai fusese văzută de câteva zile. Anchetatorii au stabilit că a fost vorba despre o moarte violentă produsă cu aproximativ trei zile înainte de descoperirea cadavrului, transmite Mediafax.

Surse apropiate anchetei vorbesc despre 30 de lovituri de cuțit. De asemenea, victima avea gâtul tăiat. Principalul suspect este un om al străzii, care a fost de mai multe ori în casa victimei. Sursele susțin că bărbatul a declarat că nu-și aduce aminte nimic din cele petrecute în apartament. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și vineri va fi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Galați cu propunerea de arestare preventivă.

Victima din Galați se mutase recent în apartament

Bărbatul de 54 de ani era divorţat şi se mutase recent în blocul de la marginea oraşului. A dispărut câteva zile, iar vecinii au început să se întrebe dacă s-a întâmplat ceva cu el.

Localnic: Am văzut că lipseşte de mai multe zile, tot timpul era prin faţa blocului, prin cartiere, şi am zis că ceva nu este în regulă. Intrând aici la etajul 1, la vecinul, era un miros puternic. Ştiind că omul are cheie de la el zic: ''Băi, eu nu l-am mai văzut de câteva zile, ceva se întâmplă''. Mirosul ăsta mi-a dat de gândit. Şi zice: ''Hai să luăm cheia şi să intrăm să vedem despre ce este vorba"

Cum au deschis uşa, l-au zărit pe bărbat pe podea, acoperit cu mai multe pături şi cu haine.

Localnic: Am văzut nişte pături deasupra şi la un moment dat vecinul de la patru a zis:
- ''Băi, uite o mână acolo!''
- ''Băi, hai să ieşim afară, hai să anunţăm poliţia".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă