Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie în Alexandria nu a fost reţinut. Explicaţia anchetatorilor

1 lună in urmă 38

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie în Alexandria nu a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma agresiunii. Tânărul de 35 de ani şi-a abordat, miercuri, fosta parteneră de viaţă într-un parc şi i-a cerut să se împace. După ce a fost refuzat, omul şi-a ieşit din minţi. Şi-a înjunghiat fosta soţie, i-a smuls fetiţa din braţe şi a fugit, scrie ImpactNews24.

Citeşte şi: Femeie înjunghiată într-un parc din Alexandria

Femeia înjunghiată a fost preluată de un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor la faţa locului şi a transportat-o la spital.

Între timp, agresorul, a fost prins într-un cartier de la marginea Alexandriei, în timp ce voia să părăsească oraşul într-un taxi.

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie în Alexandria nu a fost reţinut. De ce nu a ajuns în spatele gratiilor

Poliţiştii din Alexandria au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Cu toate acestea, agresorul nu a fost reţinut, în urma audierilor.

Daniela Pâșu, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman, a confirmat pentru Libertatea că bărbatul nu se află în arest, motivând că activitatea de cercetare penală nu este finalizată.

„Cercetările nu s-au încheiat. Activitatea de cercetare penală se desfășoară sub îndrumarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria. Când vom avea noutăți despre acest caz, le vom comunica”, a explicat Daniela Pâșu, inspector la IPJ Teleorman, conform sursei citate.

La rândul său, Traian Cojoacă, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria a explicat că dosarul se află încă la Poliţie, motiv pentru care nu a fost înregistrat pe rol.

Traian Cojoacă, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, spune că dosarul e încă la Poliție.

În urmă cu doar câteva zile, femeia a depus o plângere pentru amenințare împotriva fostului ei soţ

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu a primit un nou contract cu bani UE de la Primăria Alexandria, deşi este suspect într-un dosar pe fonduri europene

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă