Bărbatul care și-a bătut cu sălbăticie fiul de 7 ani: De la școală mi s-a spus că nu învață, că e obraznic și am clacat din cauza presiunilor

1 lună in urmă 2


Bărbatul din comuna suceveană Frumosu, care a fost filmat în timp ce își bătea cu furie copilul de doar 7 ani și-a justificat actele de violență spunând că de la școală i s-a transmis că fiul său nu învață, motiv pentru care a clacat.


"Din cauza presiunilor exercitate de către cineva, adică respectiv doamna învăţătoare, doamna director, doamna asistentă care este în cadrul primăriei. Au exercitat presiuni către mine. Îmi spuneau că copilul nu învaţă, că nu ascultă, că-i obraznic şi am clacat pe baza nervozităţii. Cu toate că nu trebuia să fac. Acum îmi dau şi eu seama", a spus tatăl copilului, care a adăugat că regretă fapta.


"De acum, mi-am dat seama că nu trebuia să reacționez așa la presiunea făcută", a adăugat acesta.


Întrebat de jurnaliști ce părere are despre faptul că DGASPC va face demersuri pentru a-l decădea din drepturile de părinte, acesta a răspuns: "Nu prea bună. Regret cele ce s-au întâmplat, îmi pare rău. Îmi pot controla furia".


"Poate pe parcurs am să apelez și eu la un psiholog", a mai precizat părintele bătăuș.


Bărbatul a fost filmat în luna ianuarie în timp ce își bătea copilul de 7 ani. În imaginile date publicității, se vede cum tatăl îl trântește pe copil la pământ, apoi îl lovește cu o bucată de lemn, în timp ce micuțul plânge de durere.


Polițiștii suceveni l-au reținut pe 9 februarie, dar a fost eliberat o zi mai târziu și plasat sub control judiciar.Video: Monitorul de Suceava


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă