Bărbatul care plimba câinii artistei Lady Gaga a fost împușcat. Doi bulldogi francezi ar fi fost furați

1 lună in urmă 2

Un bărbat care era angajat de Lady Gaga să îi plimbe câinii ar fi fost împuşcat miercuri seara în Los Angeles de persoane neidentificate care au plecat cu două dintre cele trei exemplare de Bulldog Francez ale cântăreţei, relatează ProTv, citând Fox News şi The Independent.

Poliţia din Los Angeles a confirmat că o serie de împuşcături au avut loc miercuri seară în West Hollywood, cu puţin timp înainte de ora locală 22:00, victima fiind transportată la spital, relatează joi Fox News şi The Independent

Ofiţerul Jeff Lee din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD) a confirmat joi pentru Fox News că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost împuşcat miercuri seară.

“Aseară, în jurul orei 21:40, au avut loc împuşcături la numărul 1500 pe strada North Sierra Bonita Avenue. Suspectul necunoscut, de sex masculin, a tras un foc de armă dintr-o locaţie necunoscută lovind victima de 30 de ani, de sex masculin”, a spus Lee.

Acesta a declarat că departamentul de poliţie tratează cazul drept un “atac cu o armă letală”, adăugând că arma utilizată a fost un pistol semi-automat, relatează ProTV.

Sursa Foto: Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă