Bărbatul care l-a înjurat pe Raed Arafat, INTERNAT LA PSIHIATRIE! ”Dă-ți demisia să nu mori”

3 săptămâni in urmă 1

Bărbatul care l-a înjurat pe Raed Arafat, INTERNAT LA PSIHIATRIE! Acesta i-a transmis lui Raed Arafat că îl va lovi cu un topor, cu un ciocan și cu o rangă. Procurorul de caz a dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice faţă de bărbat.

”La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara a fost înregistrat la data de 12.03.2021 dosarul penal cu nr. 2029/P/2021, în care se efectuează urmărirea penală faţă de un suspect, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj (…). În fapt s-a reţinut suspiciunea rezonabilă că în data de 10.03.2021, în jurul orelor 12:00, aflându-se pe marginea drumului judeţean ce face legătura între localitatea Săcălaz şi Sânmihaiul Român, jud. Timiş, cu ocazia unei transmisiuni video pe reţeaua Facebook, suspectul l-a ameninţat cu acte de violenţă pe un secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, în sensul că îl va lovi cu un topor, cu un ciocan şi cu o rangă, aceste acte având legătură cu activitatea profesională a persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Citește și: Raed Arafat, ameninţat cu moartea de un fan al Dianei Şoşoacă: Dă-ți demisia să nu mori… Dacă trebuie, vin cu toporul! – VIDEO

Conform raportului de expertiză, s-a concluzionat că bărbatul a avut discernământ abolit și s-a recomandat internarea medicală. Judecătorii consideră că bărbatul are potențial agresiv și trebuie internat până la însănătoșire. Împotriva deciziei se poate formula contestaţie în termen de 5 zile de la pronunţare.

”Potrivit raportului de expertiză medico-legală psihiatrică întocmit de IML Timişoara la data de 19.03.2021, s-a concluzionat că persoana expertizată a avut discernământul abolit, raportat la fapta cercetată şi s-a recomandat aplicarea de urgenţă a măsurii de siguranţă prev. de art. 110 Cp (internarea medicală), având în vedere potenţialul agresiv şi modificările halucinator-delirante prezentate de suspect. Având în vedere aspectele evidenţiate în cuprinsul raportului de expertiză medico-legală, la aceeaşi dată procurorul a formulat propunere către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara, de luarea a măsurii de siguranţă a internării medicale provizorii, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol”, se mai arată în comunicat.

Citește și: Testul anti-Covid care îţi dă rezultatul în 20 de secunde. A fost deja aprobat în Marea Britanie şi folosit la aeroportul Heathrow

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă