Barbatul care construia de case pentru amaratii din Romania abandoneaza proiectele. Ce l-a determinat sa se retraga din aceasta activitate

2 luni in urmă 1

Marius Simionica, implicat in mai multe proiecte sociale, prin construirea unor case pentru amarati, a decis sa ia o pauza. Acesta a decis sa se retraga in sanul familiei, care traieste in Anglia.

"Am decis sa ma retrag temporar din aceasta activitate pana pe 31 martie cand voi decide daca voi continua ori nu. Mi-am sacrificat ultimii 4 ani din viata, mi-am sacrificat copilul care 4 ani ma vazut in poze ori video sau in persoana de 2-3 ori pe an si asta pentru a veni in Romania sa schimb vieti si mentalitati insa rautatea multora este mult prea mare chiar si pentru mine. Nu am sa fac un caz despre sacrificiul ultimilor patru ani pentru ca oricum nu cred ca intereseaza pe cineva. Rautatea si Prostia din pacate nu pot fi tratate cu nimic si imi asum cele spuse", a scris Marius Simionica, pe Facebook.

Case pentru amarati

Patru case pentru persoane care au facut obiectul unor cauze nobile, au fost construite cu banii Diasporei, "Asociatia Marius si Prietenii", air acum este in lucru un depozit de unde se vor livra ajutoarele catre cei nevoiasi.

"Oamenii se grabesc sa te eticheteze dupa bunul plac daca au cea mai mica nemultumire, oamenii se grabesc sa te judece pentru orice fara a se informa catusi de putin. Nu ma plang, nu m-am plans niciodata insa sufera copiii mei, familia mea, sufera sanatatea mea. Ma voi intoarce in Anglia acolo unde ma consider acasa iar pe 31 martie ne vom aseza la masa si vom discuta ce e de facut pana atunci voi "ingheta" absolut tot. Sper ca in acest fel sa le dam oportunitatea altora sa faca mai mult/e decat noi. Decizia mea este 100% luata si sper sa o acceptati ca atare. Multumesc din suflet pentru tot", a mai spus Marius.

Citeste si:

EXCLUSIV Mascatii au descins la o adresa gresita din Ilfov si i-au amenintat cu moartea pe proprietarii nevinovati: "Mi-au pus arma in piept si au vrut sa-mi impuste cainele"Avertismentul medicilor pentru parinti: Incep sa apara destul de des cazuri de sindrom inflamator multisistemic post-COVIDCum sa iti calculezi singur salariul netRomanca din Italia ucisa cu sadism cand a anuntat ca e insarcinata. "Nici nu stiu ce m-a apucat de am omorat-o"Un medic roman s-a infectat cu Covid-19 dupa a doua doza de vaccin. Cum isi explica imbolnavirea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă