Bărbatul care avea arma cu care un copil și-a împușcat mortal fratele de cinci ani a fost reținut

2 zile in urmă 11


Un bărbat în vârstă de 49 de ani, posesorul legal al armei cu aer comprimat cu care un copil de 8 ani l-a împuşcat mortal pe fratele său de 5 ani, la marginea unei păduri dintre localităţile Pănet şi Mădăraş, a fost reţinut marţi, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.


„În baza probatoriului administrat, la data de 4 mai, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 49 de ani, deţinătorul legal al armei neletale cu aer comprimat, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului”, au precizat reprezentanţii IPJ Mureş.


Este vorba despre angajatul Ocolului Silvic, care a mers, luni la prânz, la un picnic și a lăsat arma cu aer comprimat nesupravegheată. Arma a fost luată de un copil de 8 ani care a tras spre fratele lui, omorându-l.


La fața locului a fost solicitată o ambulanță, iar medicii au încercat minute în șir să-l resusciteze pe băiat, însă manevrele au fost în zadar.


Potrivit IPJ, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, în vederea stabilirii şi clarificării tuturor aspectelor.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă