Bărbatul care a ucis bebeluşul iubitei sale a fost găsit mort în închisoare

3 luni in urmă 22

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 24.11.2020, 11:56.
Actualizat: 24.11.2020, 11:59

Andrew Lloyd, un bărbat de 37 de ani, din Ţara Galilor, condamnat la închisoare pe viaţă după ce a ucis bebeluşul iubitei sale, a fost găsit mort în închisoare.

Bărbatul putea fi eliberat condiţionat în 2030

Bărbatul fusese condamnat la închisoare pe viaţă în decembrie 2006

Wales Online

Bărbatul fusese condamnat la închisoare pe viaţă în decembrie 2006. Bărbatul a ucis un bebeluş de aproximativ un an.

Andrew Lloyd a fost condamnat la închisoare pe viaţă în decembrie 2006, însă ar fi putut fi eliberat condiţionat după 24 de ani petrecuţi în închisoare.

Conform Wales Online, Andrew Lloyd şi Rebecca Lewis s-au cuplat în martie 2005. Tânăra avea un bebeluş de aproximativ un an dintr-o relaţie anterioară.

Andrew Lloyd şi Rebecca Lewis s-au mutat împreună, însă bărbatul a început rapid să dezvolte sentimente de ură faţă de micuţul Aaron Gilbert.

Andrew Lloyd a început să-l agreseze constant pe micuţ, în special în momentele în care rămânea singur cu acesta.

Au urmat 40 de zile de coşmar pentru micuţ, până când acesta a murit din cauza rănilor suferite.

Ancheta a scos la iveală că micuţul avea zeci de traume pe corp, la momentul în care a survenit decesul, şi prezenta leziuni cerebrale grave după ce ar fi fost lovit cu capul de perete.

Andrew Lloyd a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în decembrie 2006, tot atunci mama micuţului, Rebecca Lewis, fiind şi ea condamnată la şapte ani de închisoare pentru că nu a luat măsuri, deşi ştia că iubitul ei îi agresează copilul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

tara galilor barbat bebelus iubita mort inchisoare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă