Bărbatul care a publicat fotografiile cu Diego Maradona în sicriu a rupt tăcerea. „Știu că multe persoane s-au ofensat!”

1 lună ago 24

Claudio Fernandez, bărbatul care s-a fotografiat cu sicriul lui Diego Maradona, a rupt tăcerea după ce poza în care se vedea starul argenintian a apărut pe rețelele de socializare și s-a pornit un adevărat scandal.

Bărbatul a vorbit pentru „Radio 10” din Argentina despre momentul care a șocat toată lumea. Claudio Fernandez, cel care era angajat de o firmă de pompe funebre, s-a pozat alături de Diego Maradona în sicriu.

Fotografiile apărute pe rețelele de socializare l-au costat locul de muncă pe Claudio Fernandez, iar după scandalul provocat în Argentina a ținut să lămurească situația.

Bărbatul care a publicat fotografiile cu Diego Maradona în sicriu a rupt tăcerea

Claudio Fernandez susține că nu a intenționat să se pozeze alături de Diego Maradonaîn siciriu, ci că a fost luat prin surprindere de către băiatul său, cel care a făcut fotografia.

„Lucrez de mai mulți ani cu Pinier și alte firme. Sunt una dintre persoanele care nu se gândesc să facă poze cu sicrie sau persoane decedate din respect. Ce pot spune? Aranjam siriul, pentru a-l duce și m-au strigat, iar fiul meu, ca orice copil, a ridicat capacul iar ei au făcut poza. Îmi cer iertare. M-am ocupat de funeraliile tatălui lui Maradona, ale cumnatului lui și nu am făcut așa ceva niciodată. 

Am fost alături de el cand era in viata. Nu am făcut așa ceva când încă trăia, știind că este idolul meu, nu făceam asta acum, după ce a murit. Nu a fost făcută cu intenție. Știu că multe persoane s-au ofensat și au luat-o în nume de rău. Sunt sunat din toate părțile. Știu că a fost deranjant, însă nu s-a mai întâmplat asta. 

Maradona este idolul tuturor. Nu a fost intenționat ce s-a întâmplat. Am fost dat afară de la firmă, dat afară pentru ceva ce nu am făcut eu. Nici firma nu este vinovată. Daca vedeți fotografia, abia ridicasem capul, totul s-a petrecut într-o clipă”, a pus Claudio Fernandez.

The post Bărbatul care a publicat fotografiile cu Diego Maradona în sicriu a rupt tăcerea. „Știu că multe persoane s-au ofensat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Intreg

Powered By Seo Tools