Bărbatul acuzat de răpirea fetiţei salvate după 18 zile ar fi fost ''obsedat de păpuși și a creat profiluri false pentru familia imaginară'', în Australia

3 săptămâni in urmă 40

Bărbatul acuzat că a răpit-o pe Cleo Smith dintr-un camping din Australia ar fi fost obsedat de păpușile Bratz și ar fi avut o cameră plină de jucării în casa lui, potrivit noilor informaţii ieşite la iveală.

Bărbatul acuzat de răpirea fetiţei salvate după 18 zile ar fi fost ''obsedat de păpuși și a creat profiluri false pentru familia imaginară''

Bărbatul acuzat de răpirea fetiţei salvate după 18 zile ar fi fost ''obsedat de păpuși și a creat profiluri false pentru familia imaginară''

Facebook via Daily Mail

Terence Darrell Kelly, în vârstă de 36 de ani, a apărut pentru prima dată astăzi în instanță pentru a fi audiat, la 30 de ore după ce a fost arestat în Carnarvon, Australia de Vest, sub suspiciunea că l-ar fi răpit pe copilul de patru ani, care a fost găsit încuiat într-o casă din apropiere, potrivit Daily Mail.

Poliția a oferit câteva detalii despre modul în care crede că Kelly a răpit-o pe Cleo sau cum a ajuns de la campingul unde a dispărut la casa în care a fost găsită, dar profilurile de Facebook legate de Kelly creionează o imagine a unei personalități profund ciudate.

Bărbatul a folosit un cont pentru a-și detalia obsesia pentru păpușile Bratz - existând inclusiv imagini cu o cameră din casa lui plină cu jucării pentru fete și imagini cu el însuși conducând prin oraș şi ţinându-le în braţe. ''Îmi iubesc păpușile'', a scris el într-o postare, în timp ce în alta a spus: ''Îmi place să-mi iau păpușile în mașină, să le fac părul și să fac selfie-uri în public''.

Bărbatul şi-ar fi creat o întreagă familie imaginară prin intermediul conturilor false

Prin intermediul mai multor profiluri legate, ale familiei sale imaginare, Kelly a pretins că este tatăl mai multor copii, inclusiv cel puțin al unei fiice mici - deși vecinii spun că nu avea copii. Unul dintre conturile pe rețelele sociale legate de Kelly o urmărea chiar şi pe mama lui Cleo, acelaşi profil folosit pentru a cere ajutor pentru a-și găsi copilul de patru ani.

Nu se știe dacă camera se află în casa lui Kelly din Tonkin Crescent, unde a fost găsită Cleo, mai notează Daily Mail.

Când a fost întrebat despre presupusa obsesie pentru păpuși și dacă Kelly ar fi putut folosi jucăriile pentru a o ademeni pe Cleo, poliția a spus presei adunate la o conferință de presă că nu vor comenta pe acest subiect.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă