Bărbat prins când încerca să fugă din ţară cu bolidul de zeci de mii de euro al unei firme de leasing

3 săptămâni in urmă 32

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 19.04.2021, 17:08.
Actualizat: 19.04.2021, 17:14

Un bărbat de 39 de ani, cetăţean român, a fost prins, în cursul zilei de luni, când încerca să fugă din ţară cu bolidul de zeci de mii de euro al unei firme de leasing.

Valoarea bolidului indisponibilizat de autorităţi a fost stabilită la circa 40.000 de euro

Bolidul firmei de leasing fusese dat în urmărire fiind considerat "bun căutat pentru confiscare"

Poliţia de Frontieră

  • Valoarea maşinii indisponibilizată de poliţiştii români de frontieră a fost stabilită la circa 40.000 de euro.

Incidentul s-a petrecut la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, în jurul orei 01.30, bărbatul sperând că, ţinând cont de ora târzie din noapte, poate profita de neatenţia poliţiştilor români de frontieră.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, bărbatul de 39 de ani a fost oprit, însă, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, în momentul în care se afla la volanul unui autoturism BMW X4 înmatriculat în România.

Poliţiştii români de frontieră au avut din start suspiciuni în legătură cu situaţia juridică a bolidului. Verificările suplimentare au arătat că maşina, a cărui valoare a fost stabilită la circa 40.000 de euro, aparţinea, în drept, unei firme de leasing şi figura în baza de date, de la începutul lunii aprilie, ca "bun căutat pentru confiscare".

Bolidul a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, iar verificările în acest caz continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă