Bărbat filmat în timp ce își riscă viața și se pune în fața cailor, la o cursă de galop, în Noua Zeelandă

4 săptămâni in urmă 16

Un bărbat a fost filmat în timp ce își riscă propria viață și se bagă în mijlocul unei curse de cai, pe un hipodrom din Noua Zeelandă. De parcă nu era de ajuns, pe marginea pistei au fost surprinși și doi indivizi fără haine, care alergau pe lângă cabaline.

cursă de cai

Tragedie evitată în ultima clipă, la Cupa Wellington din Noua Zeelandă

captură video Youtube | Closeup Channel

Bărbatul a fost arestat și acuzat de infracțiuni contra siguranței publice

O obișnuită cursă de cai, la etapa a opta din tradiționala Cupă Wellington, se putea solda cu o tragedie după ce unui bărbat i-a venit ideea să se pună la propriu în calea cailor ce goneau cu peste 60 de kilometri la oră.

Din fericire, experimentații călăreți au reușit în ultima secundă să îl evite pe bărbat și astfel să termine cursa fără incidente.

Potrivit The Sun, care citează presa locală din Noua Zeelandă, bărbatul a fost arestat de polițiști și acuzat de infracțiuni contra siguranței publice.

"A fost norocos că nu l-am călcat. Cei mai mulți dintre noi nu l-am văzut decât foarte târziu", a povestit jocheul Danielle Johnson.

"Acest individ nu realizează în ce pericol i-a pus pe toți", a spus, la rândul lui, prezentatorul cursei.

De parcă acest incident nu era de ajusns, ceva mai târziu camerele de supraveghere au surprins doi indivizi ce alergau fără haine, chiar lângă pistă.

cursa de cai noua zeelanda
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă