Bărbat din Teleorman, cercetat penal după ce a lăsat 100 de lei drept mită în portiera maşinii de poliţie care l-a oprit în trafic

1 lună in urmă 17

Un bărbat din Teleorman este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, după ce a încercat să dea mită unor poliţişti de la IPJ Teleorman.

Bărbatul din Teleorman a vrut să le dea mită poliţiştilor pentru a nu rămâne fără permisul de conducere

Bărbatul din Teleorman a vrut să le dea mită poliţiştilor pentru a nu rămâne fără permisul de conducere

Profimedia

  • Bărbatul din Teleorman este cercetat penal sub control judiciar.

Bărbatul a fost oprit în trafic de reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, după ce nu ar fi acordat prioritate în trafic unui echipaj SMURD.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie, pentru ca poliţiştii să nu-l sancţioneze pentru gestul făcut, bărbatul le-a lăsat în portiera maşinii 100 de lei drept mită.

Poliţiştii de la IPJ Teleorman au sesizat ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman şi împreună cu aceştia au pus la cale operaţiunea de prindere în flagrant a bărbatului.

Bărbatul din Teleorman, cercetat penal sub control judiciar

Bărbatul le-ar fi oferit banii drept mită pentru că risca o sancţiune contravenţională, dar şi suspendarea dreptului de a conduce vehicule pe drumuri publice.

S-a luat decizia ca bărbatul să fie cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, el fiind plasat sub control judiciar.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă