Bărbat din Cluj, arestat preventiv după ce ar fi violat o femeie într-o cameră de hotel din centrul orașului. Femeia lăsase ușa descuiată

2 luni in urmă 27

Un bărbat de 25 de ani din Cluj Napoca a fost arestat preventiv după ce ar fi violat o femeie în camera de hotel în care aceasta era cazată, relatează actualdecluj.ro.

Bărbatul a fost identificat și reținut marți pentru 24 de ore de către polițiștii de la Investigații Criminale. Acesta are dosar penal pentru viol și violare de domiciliu după ce ar fi intrat într-o cameră de hotel din centrul Clujului (hotel de 3 stele) și ar fi agresat sexual o femeie de 49 de ani.

Imediat, după ce a fost violată, femeia a cerut ajutorul Poliției.

Faptele s-au petrecut în noaptea de 14 august iar bărbatul a  fost identificat în 16 august; acesta a fost reținut 24 de ore de către anchetatori, după ce aceștia i-au percheziționat casa și au găsit hainele despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei.

Aceștia au precizat pentru actualdecluj.ro că ușa camerei de hotel era închisă, dar neasigurată. În acest moment nu se știe dacă între victimă și agresor exista vreo relație profesională de rudenie, și se pare că agresorul nu era recidivist. Vom reveni cu informații.

Sursa Foto: Cluj Napoca/Emerging Europe

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă