Bărbat carantinat în Oradea, descoperit de jandarmi în gara din Arad. A fost amendat cu 2.000 de lei

3 săptămâni in urmă 16

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 15:12

94 citiri

Bărbat carantinat în Oradea, descoperit de jandarmi în gara din Arad. A fost amendat cu 2.000 de lei

Un bărbat care trebuia să fie în carantină în Oradea, pentru că revenise dintr-o ţară cu risc epidemiologic ridicat, a fost găsit de jandarmi în gara din Arad, acesta susţinând că dorea să meargă la o slujbă la o mănăstire, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Arad, transmis joi, 4 noiembrie.

Bărbatul a fost amendat cu suma de 2.000 de lei.

Conform informării IJJ Arad, miercuri seara, un echipaj de Jandarmerie a prins un bărbat de 40 de ani din Oradea, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, deşi s-a întors de curând dintr-o ţară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat.

"Bărbatul a fost depistat în zona staţiei CFR Arad pe timpul desfăşurării unor activităţi de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov-2.

În urma stabilirii identităţii, jandarmii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip coronavirus asociat şi avea obligaţia legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 11 noiembrie inclusiv.

Întrebat de către jandarmi de ce nu a respectat măsura sanitară, bărbatul le-a răspuns că dorea să participe la o slujbă, la o mănăstire din judeţul Arad”, a transmis IJJ Arad.

Citeste si:

 „Asta cu închisul unei luni întregi nu este o chestiune confortabilă”

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, marţi seară, că nu ar ajuta un lockdown total timp de o lună pentru că închiderea economiei şi a oamenilor în case ar avea...

Un bărbat a murit într-un teribil accident rutier. Un autoturism și o macara s-au ciocnit violent

Un bărbat a murit într-un accident rutier produs marţi, 2 noiembrie, pe DN 14B, pe raza localităţii Crăciunelu de Jos, lângă Blaj, în urma coliziunii dintre un autoturism şi o automacara....

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă