Bărbat beat, fără permis şi cu plăcuţe false la maşină, prins de taximetriștii din Timișoara: "Putea să omoare oameni, copii!"

2 luni in urmă 26

De Iulia Pop.
Publicat: 31.07.2021, 20:24.
Actualizat: 31.07.2021, 20:26

Beat, fără permis şi cu plăcuţe false la maşină. Un bărbat din Timişoara n-a avut nicio jenă să circule aşa pe străzi. Şi probabil ar mai fi făcut asta mult şi bine dacă n-ar fi lovit două maşini aseară. Până a venit poliţia, l-au luat la rost taximetriştii care l-au împiedicat să fugă de la locul accidentului. Toată discuţia cu ei arată gradul de inconştienţă care l-a făcut să se urce la volan.

Tu ai condus asta?
Da.
Și cum? Fără numere de înmatriculare, numerele sunt expirate, omule!
N-am știut!
Și ai permis de conducere?
N-am!
N-ai nici permis?

Doar întâmplarea a făcut să nu omoare pe cineva. Nu ştie nimeni să spună acum de cât timp circulă individul pe şosele fără să aibă permis.

Putea să omoare oameni, copii! Dar cine ştie pe cine a mai lovit? Uitaţi, că maşina e lovită de mai multe ori! Dar cum nu l-a văzut niciun echipaj de poliţie? Ce noroc a avut!

Norocul s-a terminat când a lovit două taxiuri în centrul oraşului Timişoara. A încercat să fugă, dar a fost oprit. Ca la comandă, la locul accidentului s-a adunat un grup de taximetrişti. Care s-au transformat rapid în justiţiari de ocazie. Iar poliţiştii n-au scăpat de ironiile lor.

I-auzi că vin băieţii! Uite-i, mă, profesioniştii! Staţi un pic aici să vedem dacă ne mulţumesc, măcar. Bă, dar oamenii ăştia, nu ştiu, au venit de acasă oare?

Taximetriştii nu s-au mulţumit doar să predea "delincventul" către oamenii în uniformă, ci au urmărit cu ochi de vultur absolut tot. S-au asigurat şi că individul suflă în etilotest.

Bărbatul a scăpat de gura celorlalţi şoferi abia când a urcat în maşina poliţiei. A fost şi momentul în care taximetriştii au revenit la sentimente mai bune faţă de oamenii legii.

Ia uitaţi, dragii mei, poliţiştii profesionişti! Să nu vă mai aud că-i înjuraţi!

Doar că n-a durat prea mult. Ironiile au reapărut când poliţiştii au revenit pentru că şi-au adus aminte că au lăsat în stradă maşina cu probleme. Ce-a urmat pare comedie în toată regula.

Auzi, hai să-l împingem mai încolo! Bă, nu la volan, omule! Dă-te jos! El urcă la volan!

Acest șofer ne-a aratat cum poți sa ai dosar penal în 3 pași simpli: plăcute de înmatriculare false, fără permis și alcool la volan. Acum polițiștii îi vor demonstra ca era mai totuși mai simplu sa respecte legea.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă