Bărbat beat, fără permis, oprit cu 8 focuri de armă în Constanța. Polițiștii au tras în anvelope

2 luni in urmă 26

Un bărbat beat și care nu deținea permis auto a fost oprit cu focuri de armă în Constanța.

polițiști din Constanța

Bărbat beat, fără permis, oprit cu 8 focuri de armă în Constanța. Polițiștii au tras în anvelope

IPJ Constanța

"În această dimineață, în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto care se deplasa în municipiu. Întrucât acesta nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor, refuzând să oprească, polițiștii au plecat în urmarirea sa. Pentru a opri autoturismul, polițiștii rutieri au tras 8 focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția anvelopelor", a transmis IPJ Constanța.

Polițiștii au precizat că s-au înregistrat doar avarii la nivelul autoturismului, fără a exista victime omenești.

"După imobilizarea autovehiculului, cei doi ocupanți au încercat să fugă, polițiștii reușind să-i prindă în scurt timp și să stabilească identitatea acestora: la volan se afla un bărbat, de 37 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0.46 mg/l în aerul expirat), acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", au transmis reprezentanții Poliției.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă