Banii care se învârt în tenisul actual îi dau ”dureri de cap” lui Ion Țiriac: ”Să lucreze o lună în mină”

1 lună in urmă 18

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Omul de afaceri a făcut o paralelă cu sumele pe care jucătorii de top le primeau în urmă cu 50 de ani și consideră că sportivii ar trebui premiați pe măsura performanțelor.

Ion Țiriac, nemulțumit de premiile uriașe de la US Open: ”Să lucreze o lună în mină la Lupeni sau la Steagul Roșu, așa cum făceam eu la 16 ani”

Fetele care ajung să fie eliminate în primul tur la New York iau 77.000 de dolari. Eu în 1968-1969 eram numărul nouă în lume, ajunsesem în sferturi la Roland Garros și câștigasem 17 turnee mai mici. Am câștigat atunci 5.000 de dolari. Cu asta ne batem noi acum.

Aș da 10.000 de dolari în primul tur pentru cei eliminați, să acopere cheltuielile și biletul de avion. 'Dar noi ne sacrificăm viața', spun ei. Ia să lucrezi o lună la mină la Lupeni sau la Steagul Roșu, așa cum făceam eu la 16 ani”, a declarat Ion Țiriac, potrivit Libertatea.

Mesajul vine din partea unuia dintre cei mai înstăriți români. Deunăzi, Ion Țiriac și-a prezentat noua ”bijuterie” din colecția sa impresionantă de mașini de lux. Este vorba despre un Porsche 911 Targa 4S, evaluat la aproximativ 200.000 de dolari.

Etichete: ion tiriac , us open , premii us open , ion tiriac us open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă