Bani trag la bani! Cristiano Ronaldo a început o nouă afacere de succes cu miliardarul singaporez Peter Lim!

2 săptămâni in urmă 13

Fostul star al lui Real Madrid și Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a anunțat oficial colaborarea cu magnatul Peter Lim, din Singapore, pentru a crea ZujuGP, care va demara pe data de 14 octombrie.

Miliardarul asiatic este proprietarul clubului spaniol de primă divizie CF Valencia și este un bun prieten și colaborator al veteranului lusitan.

Cristiano Ronaldo și miliardarul Peter Lim lansează o afacere cu care vor să dea lovitura!

Golgheterul lusitan și miliardarul singaporez și-au dat mâna în mai multe proiecte și afaceri care au o legătură strânsă cu lumea fotbalului.

În urmă cu câțiva ani de zile, una dintre companiile lui Peter Lim, Mint Media, a devenit deținătorul și administratorul drepturilor de imagine ale lui Cristiano Ronaldo, cu excepția celor care erau generate de către cluburile pentru care evolua veteranul portughez (la momentul semnării acelei înțelegeri, Cristiano Ronaldo juca pentru Real Madrid).

Anunțul noii afaceri cu Peter Lim a fost făcut chiar de către câștigătorul a 5 Baloane de Aur, pe contul său de social media:

„Fă-ți cont pe ZujuGP și pornește în această aventură alături de noi”.

Ce este Zuju GP?

ZujuGP este o platformă care va fi lansată oficial pe 14 octombrie și care are ca scop final să unifice fotbalul, tehnologia și comunicarea.

Motto-ul noului business venture, încheiat între vedeta lui Manchester United și magnatul Lim, este:

„Nu vei mai privi niciodată fotbalul la fel cum o făceai înainte”.

Nu au fost făcute publice prea multe detalii despre ceea ce urmează să se întâmple la marea lansare de pe 14 octombrie, dar cu siguranță noua colaborare dintre Ronaldo și patronul Valenciei va avea legătură directă cu fotbalul și cu abilitatea de a te bucura de spectacolul oferit de el dintr-o cu totul altă perspectivă.

The post Bani trag la bani! Cristiano Ronaldo a început o nouă afacere de succes cu miliardarul singaporez Peter Lim! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă