Bănel Nicoliță vrea să dea lovitura. Negocieri cu o legendă a lui Dinamo pentru a o prelua pe CS Făurei

1 săptămână in urmă 9

  • WTA Sydney: Emma Răducanu - Elena Rybakina, marți, 11:30, Digi Sport 2

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Fostul fotbalist al Stelei pare că a lăsat problemele în spate, iar acum se concentrează pe echipa unde a băgat bani mulți în trecut.

Florentin Petre, dorit de Bănel Nicoliță la CS Făurei

Florentin Petre ar putea să fie noul antrenor al celor de la CS Făurei, echipă aflată momentan în Liga a 3-a, anunță obiectivbr.ro

"Încă suntem la stadiul de discuții. Cu Bănel sunt prieten de o viață. Ne-am întâlnit în urmă cu ceva timp și am vorbit despre un proiect interesant la CS Făurei. Cu siguranță îl voi ajuta dacă mi se va solicita sprijinul.

Mai întâi să închei cu Dacia Unirea. Îmi pare rău că s-a încheiat așa activitatea mea la Brăila. Nu am putut merge mai departe acolo cu acel proiect și cred că nu din vina mea s-a ajuns la retrogradare.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Din punctul meu de vedere, dacă aveam condiții bune nu se ajungea aici. Le urez succes și să realizeze ceea ce își doresc", a spus Florentin Petre, conform sursei citate.

Aurel Nicoliță recunoaște că-l vrea pe Florentin Petre

Bănel Nicoliță și-a delegat fratele să se ocupe în mod oficial de echipă, iar acesta a recunoscut și el negocierile.

"Deocamdată suntem în tratative, bineînțeles că mi-ar plăcea să lucrez alături de Florentin Petre, dar eu am mentalitatea mea și nu o să mi-o schimb. În continuare caut sponsori și caut o colaborare cât mai serioasă, bineînțeles totul va fi transparent.

Sunt sătul să mă uit în curtea vecinului Gheorghe Hagi și să văd că se poate la ei dar la noi nu. De aceea mi-am propus să colaborez doar cu oameni serioși și cred că Petre e un om deosebit și dornic de a face ceva în fotbal, de a lăsa ceva generației următoare", a spus Aurel Nicoliță, pentru sursa menționată.

CS Făurei, echipa din localitatea natală a lui Bănel Nicoliță, a adunat doar 8 puncte și luptă pentru menținerea în Liga 3. Ultima clasată este Sportul Chișcani, fără niciun punct.

Etichete: dinamo , banel nicolita , florentin petre , cs faurei

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă