Bănel Nicoliță și Ilie Năstase au încercat să o cucerească pe Andreea Tonciu! Focoasa brunetă, dezvăluiri incredibile la TV | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 25

Andreea Tonciu a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a participat la provocarea cu sosurile iuți și a dezvăluit că fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, dar și Bănel Nicoliță au curtat-o.

Andreea Tonciu a început rubrica sosurilor iuți cu o degustare, căci a rostit niște nume, dar nu l-a lăsat pe Cătălin Măruță să citească întrebarea. „Oana Zavoranu, Loredana Chivu, Lorena Tonciu – sora mea. Mananc iute”, a spus Andreea Tonciu la prima întrebare.

Bănel Nicoliță și Ilie Năstase au încercat să o cucerească pe Andreea Tonciu

După ce sosurile picante au început să își facă efectul puternic, Cătălin Măruță a primit acceptul vedetei pentru a citi întrebările.

„Ce barbati celebri ti-au facut avansuri, dar i-ai refuzat?”, a fost întrebarea lui Cătălin Măruță.

Andreea Tonciu nu a ezitat și a răspuns imediat: „Ilie Năstase, Ianis Zicu și Bănel Nicoliță”.

Întrebată de Măruță pe cine ar fi ales între Ion Țiriac și Ilie Năstase, în cazul în care nu era căsătorită și avea aceste opțiuni, Andreea Tonciu a dat un răspuns surprinzător.

„Ion Țiriac. Cred ca are o firmă mai mare”, a fost răspunsul brunetei.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt căsătoriți și împreună au o fetiță. Aceasta a mărturisit că în familia ei cântă găina.

The post Bănel Nicoliță și Ilie Năstase au încercat să o cucerească pe Andreea Tonciu! Focoasa brunetă, dezvăluiri incredibile la TV | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă