Bănel Nicoliță, prima reacție după ce a fugit din țară! „Nu am nevoie de nimic de la nimeni”

1 lună in urmă 16

La câteva zile după s-a vehiculat că Bănel Nicoliță este înglodat în datorii și ar fi fugit din țară, acesta a oferit o primă reacție.

Fostul mijlocaș din Ghencea susține categoric că nu are „probleme și nici datorii”.

Presa scrisese anterior că fostul internațional ar fi ajuns tocmai în Statele Unite ale Americii și de acolo luase în calcul varianta Mexic. A fost aproape de a fi reținut la graniță din cauza mai multor nereguli înregistrat în actele sale.

Bănel Nicoliță, prima reacție după ce a fugit din țară! „Nu am nevoie de nimic de la nimeni”

Bănel patrona FC Făurei, formație din Liga 3, dar s-a lovit de mari probleme financiare după ce a investit 300.000 de euro în club fără să aibă niciun fel de profit.

„Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație! Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliță pentru Fanatik.

Fostul fotbalist ar fi fugit în America pentru a scăpa de o datorie în valoare de 100.000 de euro pe care o are la cămătari, iar abia acum s-a aflat ce job are în SUA.

„Bănel nu are datorii la nimeni. El este bine sănătos, este plecat din țară iar acolo joacă fotbal și antrenează o grupă de copii. Familia este bine.

Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenții ale presei centrale. Bănel este obișnuit să facă lucruri foarte bune și așa face în acest moment. Nu pot să spun unde este plecat, dar vă asigur că este bine”, a declarat Stelian Nicoliță pentru obiectivbr.ro.

The post Bănel Nicoliță, prima reacție după ce a fugit din țară! „Nu am nevoie de nimic de la nimeni” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă