Bănel Nicoliță pregătește o lovitură de imagine spectaculoasă și negociază chiar și cu „rivalii” de la Dinamo! Ce ofertă discută patronul de la CS Făurei

6 zile in urmă 6

Bănel Nicoliță (37 de ani), fost fotbalist la FCSB, acum finanțator la CS Făurei, echipă din Liga 3, a anunțat o mutare spectaculoasă la nivelul ligilor inferioare.

Fostul fotbalist plănuiește să îl aducă pe Florentin Petre pe banca tehnică a echipei sale.

Florentin Petre, fost jucător și antrenor la Dinamo, s-a chinuit în ultimii ani cu problemele financiare de la Dacia Unirea Brăila, echipă pe care a antrenat-o din august 2018 și de care s-a despărțit recent.

Bănel Nicoliță plănuiește să îl aducă pe Florentin Petre la CS Făurei

Pentru binele echipei CS Făurei, Bănel Nicoliță are de gând să treacă peste rivalitatea cu fostul adversar Florentin Petre. Antrenorul a confirmat discuțiile cu Bănel Nicoliță și a vorbit și despre despărțirea de Dacia Unirea Brăila.

„Încă suntem la stadiul de discuții. Cu Bănel sunt prieten de o viață. Ne-am întâlnit în urmă cu ceva timp și am vorbit despre un proiect interesant la CS Făurei. Cu siguranță îl voi ajuta dacă mi se va solicita sprijinul.

Mai întâi să închei cu Dacia Unirea. Îmi pare rău că s-a încheiat așa activitatea mea la Brăila. Nu am putut merge mai departe acolo cu acel proiect și cred că nu din vina mea s-a ajuns la retrogradare.

Din punctul meu de vedere, dacă aveam condiții bune nu se ajungea aici. Le urez succes și să realizeze ceea ce își doresc”, a spus Florentin Petre, potrivit obiectivbr.ro.

De asemenea, Aurel Nicoliță, fratele lui Bănel Nicoliță și delegat de către acesta să se ocupe de CS Făurei, a confirmat discuțiile cu Florentin Petre.

„Deocamdată suntem în tratative, bineînțeles că mi-ar plăcea să lucrez alături de Florentin Petre, dar eu am mentalitatea mea și nu o să mi-o schimb. În continuare caut sponsori și caut o colaborare cât mai serioasă, bineînțeles totul va fi transparent.

Sunt sătul să mă uit în curtea vecinului Gheorghe Hagi și să văd că se poate la ei dar la noi nu. De aceea mi-am propus să colaborez doar cu oameni serioși și cred că Petre e un om deosebit și dornic de a face ceva în fotbal, de a lăsa ceva generației următoare”, a spus și Aurel Nicoliță.

The post Bănel Nicoliță pregătește o lovitură de imagine spectaculoasă și negociază chiar și cu „rivalii” de la Dinamo! Ce ofertă discută patronul de la CS Făurei appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă