Bănel Nicoliță, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Vica Blohina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă

1 săptămână in urmă 52

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 07:32

406 citiri

Bănel Nicoliță a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, care i-a dăruit acestuia un băiat.

Nicoliță, care e mai mic cu opt ani decât fosta balerină originară din Lituania, spune că este legat de aceasta doar printr-o frumoasă prietenie, excluzând orice relație intimă cu ea.

„Vica e un om foarte OK din toate punctele de vedere. Nu înseamnă că dacă eu ies cu cineva să mănânc sau să beau un pahar sunt automat cu acea persoană.

Noi ne-am creat o relație foarte frumoasă cu toți concurenții de la «Splash! Vedete la apă» și ieșim tot timpul în oraș, mâncăm… Chiar ne simțim foarte bine cu toții.

În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva. Nu există așa ceva între mine și Vica.

Fără niciun interes. Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, dar eu am confirmat și de aia am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Cancan.

Citeste si:

 Mamă cu bebelușul în brațe, lovită cu cuțitul de iubit

O tânără de 20 de ani din Maramureș a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul iubit, sâmbătă, 17 septembrie, în timp ce își ținea în brațe bebelușul de zece luni. Bărbatul...

 ”N-a fost pe placul nimănui”

Antrenorul Dan Petrescu e pe picior de plecare de la campioana CFR Cluj, marți fiind prevăzută o întâlnire decisivă a tehnicianului cu patronul Neluțu Varga, supărat pe evoluțiile echipei...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă