Bandă de falsificatori care folosea un pașaport fals cu poza lui Sylvester Stallone, arestată în Bulgaria

4 săptămâni in urmă 23

Mai multe persoane care au promovat calitatea documentelor şi a bancnotelor ilegale, arătând un paşaport bulgar fals cu imaginea actorului american Sylvester Stallone, 74 de ani, a fost arestate vineri de către autoritățile din Bulgaria, relatează Reuters, citată de News.ro.

Procurorii au pus, vineri, sub acuzare patru bulgari suspectați de apartenență la o bandă de crimă organizată, pe motiv că fabricau și distribuiau documente bulgare false și bacnote contrafăcute de dolari SUA și euro în țara balcanică.

Cei patru au fost arestați după ce imprimante și echipamente pentru producerea de bancnote și documente contrafăcute au fost descoperite de către anchetatori în urma perchezițiilor efectuate în 30 de locații din Bulgaria, în cadrul unei operațiuni comune a Europol și a serviciilor secrete din SUA.

În timpul unei percheziții într-un apartament din sudul orașului Plovdiv, poliția a confiscat cantități mari de bancnote false de euro și de dolari, precum și cărți de identitate bulgare false și permise de conducere.

Printre acestea s-a descoperit și un pașaport fals, care avea fotografia unui celebrul actor american. Este vorba despre Sylvester Stallone.

”Poliţiştii au confiscat şi un paşaport bulgar cu fotografia unui celebru actor american, care a fost folosit pentru a demonstra clienţilor înalta calitate a produselor contrafăcute”, au anunţat procurorii.

Este vorba despre Sylvester Stallone, care, în respectivul pașaport, figura drept cetățean bulgar, sub numele complet al starului de la Hollywood, Sylvester Enzio Stallone.

FOTO: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă