Bancile elvetiene dau semnalul ca trec la criptomonede

1 lună in urmă 2

Una dintre cele mai renumite banci din elvetia, Bordier & Cie, a semnat un parteneriat cu banca Sygnum, prin care le permite clientilor sai sa cumpere criptomonede. Banca elvetiana este in piata de mai bine de 170 de ani.

Integrarea platformei business-ti-business Sygnum le va permite clientilor bancii elvetiene sa achizitioneze Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash si Tezos.

Anuntul dat de Bordier & Cie descrie miscarea de business facuta ca fiind "fundatia pentru o mai larga oferta de produse digitale reglementate si servicii" inclusiv optiuni si clase de active tokenizate.

Potrivit lui, Evrard Bordier partener manager la Bordier, parteneriatul cu Sygnum Bank ne va permite sa le ofere clientilor sa investeasca foarte simplu in aceste active cu profitabilitate foarte mare, cu foarte mare incredere.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Decizia de a trece la active digitale a venit dupa ce, s-a inregistrat o crestere tot mai mare a cresterii de diversificare a portofoliilor folosind criptomonedele.

Firma a subliniat lipsa de corelatie intre criptomonede si pietele financiare principale, descriind activele cripto ca un "instrument puternic pentru a spori diversificarea si a obtine randamente superioare ajustate la risc".

Bordier & Cie este un banca privata din Geneva, fondata in 1884, care este detinuta si administrata de familia Bordier de cinci generatii. Introducerea bancii in criptografie urmeaza celei a multor alte institutii mari care doresc sa adopte criptomonede in 2021.

Mai puteti citi:

Fosta politista Irina Alexe (USR PLUS), pensionata la 42 de ani cu pensie speciala, numita secretar de stat la InterneGreseala de 50 de milioane de dolari facuta de un bunic roman care voia sa le vanda australienilor o cantitate uriasa de droguriFemeie din Bucuresti, amendata dupa ce a sesizat la Politie un furt. Ce a decis instantaCum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubitDaunele morale primite de o femeie cu sotul si copilul morti intr-un accident, considerate prea mari. Suma finala stabilita de judecatori
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă