Balet pe tancuri, în Rusia, la Jocurile Armatei. „Lacul lebedelor”, pus în scenă de artiști de la Baletul Imperial

1 lună in urmă 29

Un moment artistic inedit a fost organizat în Rusia, în cadrul Jocurilor Internaționale ale Armatei, ARMI 2021. „Lacul Lebedelor” a fost interpretat pe tancuri: Nariman Bekjanov a dansat în uniformă militară alături de partenera sa, Lina Șeveliova.

Spectacolul a fost găzduit de parcul cu tematică militară Patriot, din Alabino, lângă Moscova, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a ARMI, Jocurilor Armatei, eveniment în care, printre altele, sunt promovate sisteme militare de apărare, vehicule terestre şi aeronave militare.

Inițial, The Moscow Times a scris că, datorită stegulețelor belaruse de pe turele, artiștii au fost identificați ca militari din Belarus.

Ulterior, în imaginile distribuite de agențiile de presă s-a precizat că artiștii sunt Lina Seveliova și Nariman Bekjanov, de la Imperial Russian Ballet.

Spectacolul vine la câteva zile după cea de-a 30-a aniversare a loviturii de stat din august 1991, când „Lacul Lebedelor” a fost difuzat în buclă la televiziunile sovietice, în timp ce comuniştii radicali încercau să preia puterea de la liderul sovietic Mihail Gorbaciov.

Foto: Profimedia

profimedia-0628638706Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă