Balázs Attila, directorul economic al UDMR, preia interimar funcția de președinte executiv al Uniunii

1 lună in urmă 33

Balázs Attila, care este director economic al UDMR, a fost desemnat de liderul Uniunii, Kelemen Hunor să preia și atribuțiile de președinte executiv, până va fi făcută o nouă numire.

„După demisia lui Porcsalmi Bálint din funcția de președinte executiv al Uniunii, președintele Kelemen Hunor a transferat, temporar, atribuțiile de conducere executivă directorului economic al UDMR, Balázs Attila.

Mandatul președintelui executiv interimar va dura până când președintele UDMR va desemna un nou președinte executiv, care va fi validat prin vot de Consiliul Reprezentanților Unionali”, precizează un comunicat de presă al UDMR.

Postul de președinte executiv este vacant din 11 decembrie, când, fără a oferi prea multe detalii despre decizia sa, președintele executiv al UDMR, Porcsalmi Bálint, a anunțat, că renunță la funcția pe care o deținea în cadrul formațiunii din 2017.

Potrivit informațiilor G4Media, mai mulți reprezentanți UDMR sunt nemulțumiți de slabele rezultate electorale pe care formațiunea politică le-a avut în mai multe județe din Ardeal, inclusiv la Cluj.

Porcsalmi Bálint era responsabil direct pentru campaniile electorale ale UDMR și a spus că a terminat ceea ce și-a propus de la nivelul poziției pe care a ocupat-o în cadrul UDMR, astfel că după finalizarea negocierilor pentru intrarea UDMR la guvernare, va renunța la funcția de președinte executiv.

Sursa foto: UDMR

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă