Băiețelul lui Mihai și al Cătălinei Bobonete a împlinit 12 ani. Octav seamănă tot mai mult cu mama lui

2 săptămâni in urmă 9

Mihai Bobonete, în vârstă de 41 de ani și Cătălina sunt căsătoriți  din 2003 și au împreună doi copii. Actorul din „Las Fierbinți” s-a cununat religios în 2021, la șase ani de când el și partenera lui, Cătălina, au devenit soț și soție în acte. Cununia a avut loc într-o biserică din Dămăroaia.

Mihai și Cătălina formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri. Se cunosc de peste 14 ani și au împreună un băiat și o fată, pe Maria Elena. Astăzi, Octav își aniversează ziua de naștere, iar cu această ocazie, mama lui i-a transmis un mesaj în mediul virtual.

26997046466988372601908423148898471765083282nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„La mulți ani, Octav!!!! 12 ani…..ce repede aleargă timpul acesta….dar tu ai crescut și crești frumos!!! Sa îți fie bine, sa ai zâmbetul pe buze, sa fii sănătos și fericit mereu!!”, a scris Cătălina, soția lui Mihai, pe contul de Facebook.

Cum și-a cunoscut Mihai Bobonete soția

În cadrul unui interviu acordat revistei VIVA!, Mihai Bobonete a povestit cum și-a cunoscut soția și când au avut loc cele mai importante momente din viața lor.

„A fost o seară faină în cantina internatului. Un casetofon și ziua de naștere a unui coleg de pe atunci. Cătălina a apărut însoțită de sora ei, Clara, iar eu imediat am invitat-o la un blues.

De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul. Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos. Faptul că o am lângă mine de aproape 30 de ani și că m-a acceptat cu bune și cu rele și a investit încredere în noi doi m-a făcut pe mine să devin mai bun și să vă ofer și vouă mai mult”, a povestit Bobonete pentru revista VIVA!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă