Băiețel de 3 ani, căutat de sute de oameni, după ce a dispărut într-o pădure. Copilul e de negăsit de 12 ore

1 lună in urmă 18


Desfășurare impresionantă de forțe în Covasna, unde sute de oameni încearcă să găsească un băiețel de 3 ani care a dispărut din fața porții luni seara. Zona care înconjoară satul Hetea e una împădurită, informează Poliția și Pompierii, care coordonează căutările.


La data de 4 ianuarie 2021, în jurul orei 19:00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că Vasile Bogdan Coșcodar, în vârstă de 3 ani, din comuna Vâlcele, sat Hetea, a dispărut din fața casei sale, iar până în prezent nu se cunosc alte date care să conducă la localizarea acestuia.


În cursul nopții, polițiști din cadrul I.P.J. Covasna, jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, pompieri din cadrul I.S.U. Covasna și I.S.U. Brașov, reprezentanți ai Serviciului Salvamont Covasna, cu sprijinul voluntarilor și personalului silvic, au desfășurat activități specifice de căutare pe toată raza localității Hetea și în zona împădurită din proximitatea localității, fără ca minorul să fie depistat.


În cadrul activităților de căutare au fost folosite camere cu termoviziune, autospeciale de teren și câini de urmă.


Copilul de 3 ani a dispărut din fața porții casei. Foto: ISU Covasna

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea minorului sunt rugate să sune la 112.


Semnalmente: înălțime 0,56 m, greutate aproximativ 15 kg, păr șaten închis, lungime scurtă, ochi căprui, prezintă la piciorul stâng o urmă de arsură de aproximativ 2 cm.


La momentul plecării, minorul era îmbrăcat în pantaloni din material textil de culoare albă, bluză cu mânecă lungă de culoare albă, cizme de culoare verde.


Menționăm faptul că nu există fotografii cu minorul în cauză (Sursa: IPJ Covasna).


Hetea, satul din care a dispărut băiețelul, e considerată cea mai săracă localitate din România. Libertatea a scris în noiembrie, sub semnătura Adrianei Oprea, despre faptul că aici oamenii trăiesc izolaţi de restul lumii și îşi duc viaţa după propriile reguli; îşi căsătoresc copiii devreme, iar fetele devin mame la vârsta la care ar trebui să dea examenul de capacitate. E o formă de abuz tolerată de comunitate.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă