Băiat de 17 ani cu arsuri pe 92% din corp, într-un incendiu violent la un centru de încărcare butelii din Prahova

2 luni in urmă 24


Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la un centru de încărcare a buteliilor, la un depozit din localitatea Fântânele, a anunţat ISU Prahova. Până în acest moment, echipajele au găsit două victime, scrie News.ro.


Un băiat de 17 ani a fost preluat de ambulanță cu arsuri pe 92% din suprafaţa corporală şi un bărbat de 52 de ani, tatăl adolescentului, cu arsuri pe mâini şi picioare, 30% din suprafaţa corporală. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijjiri.


„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifestă violent şi generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp cuprinzând 2 cisterne GPL, 20 de cluburi de carburant, un cap tractor, un autoturism.Totodată, a fost afectată întreaga locuinţă şi anexele pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp”, arată ISU Prahova, în anunţul de presă.La fața locului au fost mobilizate 9 autospeciale de stingere, 2 containere multirisc, 1 descarcerare grea, 1 ambulanță SMURD și 3 autospeciale de primă intervenție și comandă. În total, 51 pompieri participă la acțiunea de la Fântânele.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă