Băiat de 14 ani mort după ce a fost lovit de tren în apropiere de Constanţa

1 lună in urmă 1

De Andreea Filip.
Publicat: 13.03.2021, 09:20.
Actualizat: 13.03.2021, 09:20

Un adolescent de 14 ani a fost lovit mortal de un tren, seara trecută! Tragedia a avut loc în localitatea Valul lui Traian, din judeţul Constanţa. Adolescentul se îndrepta spre casă şi ar fi trecut calea ferată printr-un loc întunecat, fără să se asigure.

Băiatul de 14 ani a traversat calea ferată printr-un loc întunecat şi nemarcat. Mecanicul de locomotivă de pe trenul care a lovit băiatul de 14 ani nu consumase băuturi alcoolice.

Tragedia s-a petrecut puţin după ora 19. Era întuneric, iar copilul ar fi încercat să treacă peste şinele de cale ferată printr-o zonă slab luminată, nemarcată. Asta deşi la câteva sute de metri distanţă, se afla o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată corespunzător. A fost lovit în plin de un tren de persoane care circula pe ruta Constanţa-Bucureşti.

Claudia Tătărici, medic SAJ Constanţa: Am fost solicitaţi prin Serviciul 112 pentru un accident feroviar în localitatea Valul lui Traian. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SAJ C2, din păcate a fost găsită o persoană decedată care nu a putut fi identificată.

Câteva zeci de minute mai târziu, oamenii legii au reuşit să identifice victima.

Mecanicul de locomotivă de pe trenul care a lovit băiatul nu consumase băuturi alcoolice

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: Poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi au fost sesizaţi, în jurul orei 19.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost lovită mortal de un tren. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o persoană de sex masculin.

Minorul lovit de tren avea 14 ani şi se îndrepta spre casă, în localitatea Valul lui Traian. După impact mecanicul de locomotivă a oprit trenul. Poliţiştii l-au testat pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatul fiind zero.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

constanta valul lui traian baiat adolescent minor mort tren
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă