Badr Hari – Benny Adegbuyi LIVE VIDEO ONLINE, în Gala Glory 76. Mai sunt două meciuri până la meciul românului

2 luni in urmă 54

Super meciul dintre Badr Hari și Benny Adegbuyi se anunță unul extrem de spectaculos, iar partida din Gala Glory 76 va fi LIVE VIDEO ONLINE, sâmbătă, de la ora 22:00.

Partida dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari trebuia să se dispute pe data de 20 iunie, la Rotterdam. Pandemia de COVID-19 a dat totul peste cap și gala a fost mutată pentru data de 7 noiembrie. Numai că și de această dată a existat o problemă, din moment ce Badr Hari s-a infectat cu noul coronavirus.

În cele din urmă, super meciul se va disputa pe astăzi, de la ora 22:00 și va fi transmis și în România.

Badr Hari – Benny Adegbuyi VEZI AICI MECIUL LIVE VIDEO ONLINE

LIVE TEXT: Antonio Plazibat – Nordine Mahieddine

Decizia controversată. Primele trei reprize s-au terminat la egalitate. A început repriza decisivă. Cei doi sportivi nu mai riscă nimic. Plazibat este mai proaspăt și forțează cu directe. Croatul a părut că a punctat mai clar în această rundă.

Ultimele 30 de secunde au fost extraordinare. Mahieddine a fost în corzi și a fost o minune că a rezistat. Ne pregătim de decizia arbitrilor.

A început repriza a treia. Meciul dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari ar putea începe peste o jumătate de oră. Plazibat trebuie să-și pună adversarul la podea dacă vrea să câștige.

Final de repriză secundă. A fost un meci echlibrat, cei doi sportivi s-au apărat foarte bine

A început repriza a doua, dar meciul este echilibrat.

Nordine Mahieddine se menține în ofensivă și a mai punctat până la pauză.

Plazibat a încasat o lovitură și este numărat după 30 de secunde. A fost trimis la podea cu un low-low kick, dar s-a ridicat.

Ne pregătim de partida Antonio Plazibat – Nordine Mahieddine (semifinala turneu categorie grea). Cei doi sportivi intră în sală.

UPDATE 22.00 Organizatorii au anunțat că vom avea încă un luptător român în Glory. Raul Cătinaș va lupta în galele următoare la categoria grea. 

UPDATE 21.15. Badr Hari a testat ringul.

Inspecting the battleground…

Don't miss @badr84hari fight TODAY at 9 PM CET/3PM PT, only on PPV. Order the GLORY 76 PPV (€12.99 or $14.99) on https://t.co/mtc7jen7pH pic.twitter.com/Ff6ahJkrqk

— GLORY Kickboxing (@GLORY_WS) December 19, 2020

UPDATE 20.30: Au apărut primele imagini cu sosirea celor doi sportivi la sala din Rotterdam.

👋 @badr84hari and @adegbenny!

Our main event is clocked in for #GLORY76

Don’t miss the heavyweight fight of the year TODAY at 9 PM CET/3PM PT, only on PPV.

Order the GLORY 76 PPV (€12.99 or $14.99) on https://t.co/mtc7jen7pH pic.twitter.com/y2DlsyZDoM

— GLORY Kickboxing (@GLORY_WS) December 19, 2020

În primul meci al zilei olandezul Tony Jas l-a învins pe conaționalul Jos van Belzen, printr-o decizie unanimă.

Our first winner of the night…Tony Jas! #GLORY76

Order the GLORY 76 PPV (€12.99 or $14.99) on https://t.co/mtc7jen7pH pic.twitter.com/5mMFzBDJ9C

— GLORY Kickboxing (@GLORY_WS) December 19, 2020

Badr Hari – Benny Adegbuyi, LIVE VIDEO ONLINE, duminică, de la ora 22:00

La cântarul oficial, luptătorul român „l-a învins” pe marocan, fiind mai greu cu opt kilograme. Românul, în vârstă de 35 de ani, are 117 kilograme.

117 kg! Sunt gata pentru meciul de mâine. Cine e cu mine? Sus România!„, a scris pe Instagram Benny Adegbuyi, înaintea meciului care va fi LIVE VIDEO ONLINE pe prosport.ro.

Dacă Badr are un timp mai bun în ceea ce privește durata luptelor în care a fost implicat, 4,42 minute față de 7,29 minute, Benny, susținut de Cătălin Moroșanu, are cifre mai bune atunci când vine vorba despre loviturile date pe minut: 11,73 față de 7,47.

Badr Hari – Benny Adegbuyi VEZI AICI MECIUL LIVE VIDEO ONLINE

Badr Hari este unul din cele mai importante nume din lumea kickboxingului. A fost campion K1 la categoria grea, campion mondial „It’s Showtime” (2009-2010) și finalist K-1 World Grand Prix 2009. Sportivul cu dublă cetățenie, marocană și olandeză, ar fi avut o carieră mult mai strălucitoare, dacă nu ar fi fost în închisoare. Badr Hari a fost găsit vinovat pentru agresiune și condamnat la doi ani de închisoare cu executare.

Sport Extra va transmite această gală în sistem pay-per-view pe platforma live.sportextra.ro, costul subscripției fiind de 12,99 euro. Meciul este programat sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 22:00.

34 de victorii (19 prin KO) și șase înfrângeri a înregistrat Benny Adegbuyi în circuitul K1

106 succese are Badr Hari, care a pierdut de 15 ori, plus o luptă terminată fără decizie

The post Badr Hari – Benny Adegbuyi LIVE VIDEO ONLINE, în Gala Glory 76. Mai sunt două meciuri până la meciul românului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă