”Bad boy-ul” lui mama. Povestea de viață a lui Pepe: cu câți bani a ajuns în Europa, ce a mâncat și relația strânsă cu familia

1 lună in urmă 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - UTA Arad, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Apărătorul care a jucat timp de zece ani la Real Madrid (2007-2017) evoluează acum la FC Porto, cu care speră să dea lovitura în UEFA Champions League și s-o elimine pe Juventus, după ce a câștigat manșa tur din optimi, scor 2-1.

Povestea de viață a lui Pepe: a ajuns în Europa cu cinci euro în buzunar

Galerie Foto

Născut în Brazilia, Pepe a venit în Portugalia când avea 18 ani, iar povestea sa de viață este una uimitoare. Într-un interviu acordat celor de la Tribuna Expresso, fotbalistul și-a amintit că a ajuns în Europa cu 5 euro în buzunar.

”Aveam două opțiuni. Fie să-mi cumpăr un sandwich, fie să îmi cumpăr o cartelă ca să o sun pe mama și să-i zic că am ajuns cu bine”, a spus Pepe, care a ales a doua variantă.

Mai târziu, la un restaurant în aeroport, a cerut ceva de mâncare ospătarului, spunându-i că nu are niciun ban. ”S-a uitat la mine și s-a întors cu o tavă pe care era un sandwich. Și mi l-a dat”, a povestit fundașul, care a precizat că acea experiență l-a emoționat extrem de tare. Tot atunci s-a îndrăgostit de Portugalia.

A semnat pentru Maritimo, unde a evoluat din 2001 până în 2004, iar apoi s-a dus la FC Porto. În 2007 a jucat pentru prima oară pentru naționala Portugaliei.

Pepe: ”Până la 18 ani, dormeam în pat cu mama!” Ce a urmat pentru fotbalist

În același interviu, Pepe a povestit cât de strânsă era relația pe care o avea cu mama sa în adolescență. ”Până să vin în Portugalia, dormeam în pat cu mama. Așa că imaginați-vă cam cum eram”, a spus el.

”E interesant că zilele trecute vorbeam cu mama și îmi spunea că îmi plăcea foarte mult să-mi trec mâna prin părul ei. I-am răspuns că poate știam deja că voi fi mult timp departe de ea”, a adăugat fotbalistul. 

”Uite, nu mi-am imaginat niciodată că un băiat care până la majorat a dormit cu mama lui va câștiga trei Ligi ale Campionilor”, a mai zis Pepe.

Selecționat de 113 ori în naționala sa adoptivă, cea a Portugaliei, apărătorul central are un palmares de invidiat. Pe lângă cele trei UEFA Champions League luate cu Real Madrid, fotbalistul mai are în CV trei trofee La Liga, două Campionate Mondiale ale Cluburilor, o Supercupă a Europei și două Cope del Rey

Etichete: portugalia , brazilia , fc porto , pepe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă