Backa Topola - FCSB: ”Roș-albaștrii” sunt favoriți la calificare, în ciuda absențelor din lot

1 month ago 41

Totuși, problema calificării e foarte spinoasă pentru bucureșteni. FCSB are 4 jucători bolnavi de coronavirus, fundașii Andrei Miron și Iulian Cristea, și mijlocașii Florin Tănase și Darius Olaru. Dar epidemia s-a extins și în stafful echipei, iar antrenorul Toni Petrea a rămas în izolare, pe bancă urmând să stea Mihai Pintilii și Bogdan Vintilă. 

Backa Topola nu are experiență internațională, fiind abia la al doilea meci în cupele europene. În turul anterior a trecut de moldovenii de la Petrocub, scor 2-0 în deplasare. Ocupanta locului 4 în ediția trecută a campionatului Serbiei, Topola a început cu stângul noul sezon, primind gol în fiecare etapă și reușind doar 2 victorii în 7 meciuri. În ultimele 4 runde a acumulat un singur punct. 

Pentru a spera la calificare în condițiile speciale în care se găsește în prezent, FCSB e obligată să atace. Adversarul a primit 11 goluri în ultimele 3 etape de campionat și ”roș-albaștrii” trebuie să încerce să profite de slăbiciunile defensive ale sârbilor, cu atât mai mult cu cât FCSB are serioase probleme în apărare, la rândul său. Ambii fundași centrali, Andrei Miron și Iulian Cristea, sunt indisponibili, iar alte soluții nu există. Soiledis și Nedelcu, fotbaliștii care au mai evoluat acolo, sunt accidentați. Destul de probabil, Ovidiu Popescu și Marius Briceag vor face cuplu în centrul defensivei.

De la startul sezonului, FCSB a marcat în fiecare partidă, învingându-le cu 3-0 pe Astra și Viitorul, în campionat, și pe Shirak, în turul 1 din Europa League. În ultimul meci, la Voluntari, elevii lui Toni Petrea au pierdut cu 1-2.  

Chiar dacă are probleme de efectiv, FCSB e cotată ca favorită la calificare, cu o cotă de 1.55, în vreme ce Topola are cota 2.29 la Fortuna. 

Pont: Ambele marchează, cota 1.60 la Fortuna

Ce a pățit virusologul chinez care susține că are dovada că noul coronavirus a fost creat în laborator din Wuhan

Libertatea

Playtech: O mamă s-a TREZIT din COMĂ după 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis...
Read Entire Article
Powered By Seo Tools