BACKA TOPOLA - FCSB. În ce situație imposibilă a ajuns FCSB: care echipă e mai bună, cea absentă sau cea validă?

2 months ago 2
După ce a pierdut în această dimineață alți 5 fotbaliști, pozitivi la testul realizat ieri la solicitarea sârbilor, practic FCSB e cu spatele la zid.Backa Topola - FCSB va începe la ora 22:00 și partida va fi transmisă în direct de Look Plus.

E la limita limitelor pentru a îndeplini principala condiție impusă de UEFA în privința numărului minim de jucători valizi. Forul de la Nyon impune 13, FCSB are 14, între care un portar, rezerva Ducan. În plus, în afara celor 9 fotbaliști pozitivi, mai sunt alți 4 oameni de bază care nu pot fi folosiți astăzi din diverse motive: accidentări, nu sunt pe lista UEFA sau încă nu sunt pregătiți fizic. E cazul lui Nedelcu, Filip, Soiledis și Oaidă.

Practic, din cei care nu pot fi folosiți se poate realiza un prim 11 de valoare, care foarte probabil că ar fi fost favorit în fața lui Backa Topola. 

Echipa absenților ar putea arăta așa: Vlad - I. Cristea, Miron, Nedelcu, Soiledis - Ov. Popescu, L. Filip, Oaidă - Vână, Buș, Olaru În lipsa lor, dar și a antrenorului principal, Toni Petrea, pozitiv și el, FCSB va pune cel mai probabil în teren următoarea formulă:

Ducan - Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru - Moruțan, Simion, Horșia - Man, Buziuc, Fl. Coman Echipa va fi condusă de Mihai Pintilii, secundul lui Toni Petrea.

VIDEO Stadionul pe care va juca FCSB cu Backa Topola "rivalizează" cu cele din Liga 3 din România

Citește și alte știri despre meciul Backa Topola - FCSB: 

Gigi Becali, reacție tranșantă după cazurile de coronavirus de la FCSB: „Ce să fac eu?! Gata!”Schimbare la casele de pariuri după criza de la FCSB! Cum arată cotele pentru meciul din Europa League

Ce a pățit virusologul chinez care susține că are dovada că noul coronavirus a fost creat în laborator din Wuhan

Libertatea

Playtech: Gigi Becali, la un pas să PIARDĂ TOT! Ce se întâmplă acum la FCSB. Patronul a primit cele mai PROASTE vești
Read Entire Article
Powered By Seo Tools