BACKA TOPOLA - FCSB. Comentatorii Look au trăit la maximum duelul din Serbia: „Îi rupi spatele!” + „Dă-i, Doamne, să se enerveze sârbii!” :)

2 months ago 2

EUROPA LEAGUE  ·  BACKA TOPOLA - FCSB

Emil Grădinescu (stânga) alături de Vlad Enăchescu (dreapta) / Sursă foto: Facebook @https://www.facebook.com/emil.gradinescu.1 +17 FOTO

Emil Grădinescu (stânga) alături de Vlad Enăchescu (dreapta) / Sursă foto: Facebook @https://www.facebook.com/emil.gradinescu.1

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2020, 22:46 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 23:45

Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii Look Plus ai meciului Backa Topola - FCSB (turul doi preliminar din Europa League), a atras atenția cu mai multe replici amuzante pe parcursul confruntării din Serbia.

Dacă trece de Topola, FCSB va juca în turul 3 preliminar al Europa League cu Slovan Liberec (Cehia), care a învins-o astăzi pe Riterai, scor 5-1;FCSB ar juca meciul din turul 3 pe teren propriu. Data partidei este 24 septembrie;Vezi AICI toate rezultatele din turul 2 preliminar al Europa League!

Cu o vastă experiență în media sportivă, Grădinescu este recunoscut pentru comentariile sale din cele mai importante meciuri ale formațiilor din România. În această seară, el a făcut echipă cu Vlad Enăchescu la microfonul Look. 

În continuare, câteva dintre reacțiile spontane de pe comentariul Look:

„Îi rupi spatele lui Crețu! Zona aceea e foarte sensibilă” (la un atac asupra fundașului FCSB) „Dă-i, Doamne, să se enerveze sârbii!” „Hai, Man, arată că poți să faci ceva!” (în timp ce fotbalistul FCSB preluase mingea undeva în marginea careului)„Deocamdată, suntem în plop. Poate ne dăm jos din el în repriza a doua”„Hai, dă-i al doilea galben și acasă! Bravo!” (către arbitru, la faza la care sârbii au rămas în 10 oameni)„Unde ești portare? Unde ești portare? Ești bine!” (la o minge de la distanță trimisă cu boltă spre poarta lui Ducan, pe care portarul a prins-o)

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Backa Topola - FCSB

Călăii Craiovei din Europa au mai produs o surpriză de proporții!Cu Mou doar în vis! Moldovenii sunt eliminați din Europa League, după un joc modest

Șocant cum a ajuns să trăiască în Italia un român care a lucrat la AC Milan. Ce s-a întâmplat în familia lui

Libertatea

Playtech: 'România va fi cucerită de Rusia' - Previziunea îngrijorătoare care urmează să vină peste câteva luni
Read Entire Article
Powered By Seo Tools