BACKA TOPOLA - FCSB 6-6 (4-5 la pen.) NOTE GSP după meciul neverosimil din Serbia: apărare repentă, vârf stelar + cât a luat Ducan

2 months ago 4
FCSB va juca în turul 3 preliminar al Europa League cu Slovan Liberec (Cehia), care a învins-o astăzi pe Riterai, scor 5-1;FCSB va disputa meciul din turul 3 pe teren propriu. Data partidei este 24 septembrie;

Meciul din Serbia, desfășurat în condiții speciale, după apariția focarului de coronavirus din lotul roș-albaștrilor, a avut o desfășurare halucinantă. FCSB a condus în mai multe rânduri, însă a fost de fiecare dată egalată. Meciul s-a decis la penalty-uri, unde FCSB a avut nervii mai puternici și a găsit drumul către calificare. 

Cine a salvat-o pe FCSB în meciul de aseară? Chiar „perlele” care au rămas să ducă greul după valul de îmbolnăviri din lot. Dennis Man a reușit o „triplă” de senzație și a fost recompensat cu nota 9 de jurnaliștii Gazetei, la fel precum Florinel Coman, marcatorul golului de 1-2, cel care a readus-o pe FCSB în meci. 

Mult contestatul Adrian Petre a fostr trimis pe teren în minutul 21, în locul lui Pantea, și a reușit să înscrie în prelungiri, spărgând gheața în acest sezon. A primit 7 din partea Gazetei și speră să reintre în grațiile patronului Gigi Becali. 

FCSB, defensivă horror

Apărarea improvizată a roș-albaștrilor a fost, din păcate, la parametri extrem de slabi. Pantea, Briceag și Simion au avut evoluții dezolante și au primit nota 2! Panțâru a încasat nota 3, în timp ce „veteranul” Vali Crețu a primit 4. 

Folosit tot meciul, Moruțan nu a ieșit prea mult în evidență. A încasat nota 5, mai mare însă decât cea a lui Buziuc, notat cu 4.

VIDEO Conferință Mihai Pintilii, după Backa Topola - FCSB

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Backa Topola - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Mihai Pintilii, după thriller-ul din Serbia: „Nu știu câți ne mai întoarcem acasă”BACKA TOPOLA - FCSB 6-6 (10-11 d. pen.) » Meci pentru istorie! Premieră absolută în Europa

Ana a fost obligată să plece cu patru bărbaţi, pentru a întreține relații sexuale cu ei. Ce s-a întâmplat la motel: “Era speriată și tremura”

Libertatea

Playtech: 'România va fi cucerită de Rusia' - Previziunea îngrijorătoare care urmează să vină peste câteva luni
Read Entire Article
Powered By Seo Tools