"Babe", mai năbădăioase ca în alți ani. Temperaturile scad brusc şi sunt posibile ninsori

2 luni in urmă 1

Meteorologii anunța vreme rece și ninsoriMeteorologii anunța vreme rece și ninsori

Vremea va intra într-un nou proces de răcire accentuată în zilele următoare, iar în depresiuni va fi chiar ger. Pe fondul scăderii temperaturilor, vor apărea intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor, iar precipitaţiile se vor înmulţi.

JOI, 04 MARTIE 2021, 19:36

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

În următoarele două zile, mai ales în partea de nord şi nord vest a ţării, vremea va intra într-un proces de răcire accentuată, caracterizând o vreme deosebit de rece pentru perioada din calendar, mai ales pe parcursul nopţii, a precizat directorul ANM, Elena Mateescu, la un post TV.

În estul Transilvaniei temperaturile vor scădea chiar sub minus zece grade Celsius, pe timpul nopții, în timp ce pe litoral minimele vor fi de minus un grad. 

Vântul va bate cu putere şi este posibil să se înregisteze lapoviţă şi ninsoare în mai multe zone, inclusiv în Bucureşti. 

Episodul de vreme rece va face loc, în interval de câteva zile, unuia de încălzire accentuată, astfel că la mijlocul săptămânii viitoare se va ajunge la temperaturi ce pot depăși 16-17 grade Celsius, a mai afirmat directorul ANM. 

Vestea proastă pe care ne-o dau meteorologii este că trebuie să ne obișnuim cu astfel de schimbări rapide, însoție uneori de fenomene meteo severe, pentru că în anii viiitori vor deveni o normalitate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă