"Bă, uite 50.000 ca să faci henț. Era aranjată treaba". Gigi Becali, spumos după Botoșani - FCSB 0-2

1 lună in urmă 1

Liga 1: Politehnica Iași - Voluntari, luni, 18:30, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - FC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

Patronul roș-albaștrilor a comentat în acest fel după ce a văzut că arbitrul Ovidiu Hațegan nu a observat un henț clar al lui Șeroni, din minutul 47. Chiar dacă acea fază era sancționată, fundașul de la FC Botoșani nu se afla însă în careu.

"Păi am vorbit eu cu Șeroni, că e prieten cu Moruțan și i-a zis: 'Bă, uite 50.000 ca să faci henț'. Păi a fost blat, dacă n-a vrut să joace nimic Botoșaniul, că sunt eu prieten cu Iftime. Păi n-ați văzut că Croitoru nu s-a agitat deloc? Era aranjată treaba. Păi Haruț vorbise cu ei, Haruț i-a învățat să facă aranjamente", a glumit Gigi Becali, cu referire la faptul că mai mulți jucători care au fost la FC Botoșani joacă acum la FCSB.

Botoșani - FCSB 0-2. Niciun succes "acasă" al moldovenilor în fața roș-albaștrilor

Botoșani - FCSB s-a terminat 0-2, iar moldovenii tot nu reușesc până în prezent niciun succes, pe teren propriu, în fața roș-albaștrilor, care au câștigat de 8 ori.

În plus, în istoria confruntărilor directe, Botoșaniul are 4 remize și o singură victorie cu FCSB, 2-0 în iulie 2019, chiar pe terenul celor de la FCSB. În rest, FCSB are 14 succese.

VIDEO cu rezumatul meciului Botoșani - FCSB 0-2:

Etichete: gigi becali , olimpiu morutan , botosani fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă