”Bă, n-are cum să ajungă la nivelul ăsta!”. Motivul pentru care nu toată lumea a crezut în Simona Halep

1 săptămână in urmă 16

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Grație parcursului excelent din prima competiție a anului, Simona Halep a urcat pe locul 15 WTA, după ce a început 2022 pe poziția a 20-a. Jucătoarea născută la Constanța a fost una dintre cele mai constante sportive din circuitul feminin în ultimul deceniu și dovedește că nu și-a spus ultimul cuvânt în tenis.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Galerie Foto

Augustin Viziru a recunoscut că nu a crezut în Simona Halep: ”Bă, n-are cum să ajungă la nivelul ăsta! Nu are fizicul necesar”

Invitat la emisiunea Digi sport Matinal, Augustin Viziru, un iubitor și fost practicant al sportului alb, a dezvăluit că Simona Halep nu i-a inspirat că poate deveni o mare campioană, din cauza fizicului săi, însă după ce a văzut-o ani la rând în fruntea tenisului feminin, actorul a recunoscut că a greșit.

Pe mine m-a contrazis un pic. Când am văzut-o, când a apărut în tenis am zis: 'Bă, n-are cum să ajungă la nivelul ăsta! Nu are fizicul necesar'. Dar, pentru mine, Simona Halep este determinarea întruchipată. Faptul că poate să joace la același nivel nu arată decât că are o mentalitate de 'cățea' în antrenamente, ca să folosesc un termen dur.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Se pregătește într-un stil... Să poți să joci la nivelul ăsta, cu statura ta, în condițiile în care există Muguruza, Pliskova (n.r.- jucătoare cu talie)... Se duce și le bate și se agață de ele, e un exemplu de sportiv profesionist și are tot respectul meu pentru treaba asta. Eu, sincer, nu credeam că o să reușească să fie în top pentru că nu are fizic, dar uite că m-a contrazis”, a declarat Augustin Viziru.

VIDEO Augustin Viziru, cuvinte de laudă pentru Simona Halep

Discursul Simonei Halep după triumful de la Melbourne. “Simt că sunt parte din Australia”

Pentru câștigarea turneului Melbourne Summer Set 1, Simona Halep va primi 31.000 de dolari și 280 de puncte în clasamentul WTA.După ce s-a retras din turneul de la Sydney, de săptămâna viitoare, Halep rămâne la Melbourne și se pregătește pentru debutul în Australian Open 2022, primul turneu de Grand Slam al anului.

"Este o plăcere să am un nou discurs aici, pe această arenă superbă. Acum câțiva ani, n-am fost învingătoare, dar m-am simțit bine. Mă bucur că am revenit aici și am jucat în fața voastră, vă mulțumesc pentru sprijin, m-ați ajutat să câștig meciuri aici.

Veronika, felicitări pentru această săptămână, știu că nu ai jucat cel mai bun tenis al tău în finală, dar a fost un meci bun și îți urez succes la Australian Open, e mai important.

Echipei mele, vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături. Știu că nu e ușor să lucrați cu mine, dar vă mulțumesc și haideți să câștigăm în continuare, pentru că ador acest sentiment.

L-am văzut pe Darren la acest meci, l-am văzut pe ecran, aș vrea să-i mulțumesc că a venit să mă urmărească. Nu mai este antrenorul meu, dar este precum familia mea. Este mereu o plăcere să vin în Australia și simt că sunt parte din Australia. Vă mulțumesc din nou.

Îi mulțumesc și directorului turneului, știu că sunt momente dificile, dar ne simțim în siguranță aici. Este minunat să putem juca aici și să ne pregătim pentru Australian Open. Ne vedem peste două săptămâni", a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere.

Etichete: simona halep , simona halep melbourne , augustin viziru , cariera simona halep

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă