”Bă, dar proști sunt ăștia de la Argentina”. Florin Manea continuă disputa cu Florin Bratu. Jucătorul de care s-a ”folosit”

3 săptămâni in urmă 21

  • Liga 1: Farul - FCSB, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Antrenorul a explicata decis să-i titularizeze pe Vladimir Screciu și Bogdan Racovițan pentru că au evoluat constant la echipele de club, principiu după care face și convocările.

Florin Manea continuă disputa cu Florin Bratu

Explicația nu l-a convins pe Florin Manea, care a susținut că Radu Drăgușin nu doar că ar trebui convocat, chiar dacă ar juca mai puțin, ci ar trebui titularizat la România U21 datorită experienței căpătate la antrenamentele de la Juventus.

Pentru a-și întări punctul de vedere, Florin Manea a prezentat, pe contul personal de Facebook, convocarea lui Matias Soule, fotbalist de 18 ani care a jucat doar la echipele de juniori ale lui Juventus în meciuri oficiale, la prima reprezentativă a Argentinei.

Bă, dar proști sunt ăștia de la Argentina. L-au convocat la prima echipă pe ăsta care nu a jucat un minut la Juve. Slabă națională”, a scris, pe Facebook, Florin Manea.

Află ce stă cu adevărat la baza societății americane. Mit sau manipulare? Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Radu Drăgușin a refuzat convocarea în octombrie

După episodul din luna septembrie, Radu Drăgușin a fost convocat din nou la reprezentativa de tineret a României, pentru acțiunea din octombrie, dar fundașul a refuzat să se alăture lotului condus de Florin Bratu, invocând că dorește să rămână în Italia la echipa de club, Sampdoria, unde fusese de curând împrumutat de Juventus.

Acum, Florin Bratu l-a inclus din nou pe Radu Drăgușin, care a jucat în ultimele trei meciuri la Sampdoria, pe lista fotbaliștilor chemați pentru meciul cu Italia.

Etichete: florin bratu , florin manea , matias soule
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă