”Azi l-aș da”. Gigi Becali, sfătuit să accepte oferta primită pentru Olimpiu Moruțan: ”El nici n-a jucat la națională”

1 lună in urmă 41

Fotbal Club, 5 ianuarie, 18:30, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Brentford, 5 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Eugen Neagoe, fost antrenor secund, în staff-ul lui Victor Pițurcă la Al Ittihad, în spațiul arab, l-a sfătuit pe Gigi Becali să accepte oferta de 10.500.000 de euro și a transmis că mutarea în Emirate nu ar reprezenta un pas înapoi pentru Olimpiu Moruțan.

Gigi Becali, sfătuit să accepte oferta de 10.500.000 de euro pentru Olimpiu Moruțan

În Emirate am fost și e destul de frumos, știu și echipa. Când am fost, am jucat cu Al Jazira un meci amical, o echipă mare din Emirate. Dar lui dacă îi place căldura... Ei au un stadion superb, numai din marmură făcut. La acea vreme aveau jucători valoroși, chiar și Vucinic juca la ei, sau Lanzini.

Important e ce își dorește clubul. Nu cred că ar fi un pas înapoi dacă ar merge la o echipă mare. Nici din punct de vedere al echipei nationale, nu văd de ce nu ar putea să joace la națională. Până acum el nici nu a jucat la naționala mare, ci la U21.

Dacă eu aș fi patron la FCSB, azi l-aș da. Mi se pare o sumă foarte mare pentru un jucător din campionatul nostru în acest moment”, a declarat Eugen Neagoe, la reunirea Astrei.

Gigi Becali a refuzat prima propunere venită din Emirate, de 10.500.000 de euro, solicitând aproximativ 15.000.000, însă negocierile nu au fost sistate.

Florin Vulturar, agentul lui Olimpiu Moruțan, a anunțat că negocierile vor continua în aceste zile, dar a lăsat impresia că șansele ca arabii să plătească suma cerută de Gigi Becali sunt destul de mici.

Olimpiu Moruțan a traversat în toamnă cea mai bună formă sportivă de când s-a transferat la FCSB. Mijlocașul adus de la FC Botoșani pentru 700.000 de euro în urmă cu doi ani și jumătate, s-a impus în prima echipă a ”roș-albaștrilor”, a evoluat în 16 partide în acest sezon, reușind trei goluri și opt pase decisive.

Etichete: gigi becali , eugen neagoe , transfer olimpiu morutan , oferte olimpiu morutan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă