Azi, de la 20:00, o nouă ediție Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a oferit duminică seara cuțitul de aur

2 luni in urmă 2

Duminică seară a fost a lui Chef Dumitrescu. Impresionat de reinterpretarea elegantă a bucătăriei românești, a decis să îi înmâneze Cuțitul de Aur lui Ștefan Borleanu, un bucătar cu doar 2 ani experiență. O lecție de perseverenţă, muncă și modestie, Ștefan le-a gătit chefilor un tartar cu păstrăv în gulie și halibut cu piure topinambur reușit, ceea ce i-a adus un loc în echipa lui Chef Florin Dumitrescu.

00, o nouă ediție Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a oferit duminică seara cuțitul de aur

Azi, de la 20:00, o nouă ediție Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a oferit duminică seara cuțitul de aur

Antena 1

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ediția de duminică a pus în joc o amuletă puternică. Avantajul ei îi dă șansa câștigatorului să trimită în bootcamp orice concurent ar dori într-una dintre celelalte echipe. După ce a încercat să ghicească cui aparțin preparatele, Chef Dexter a decis că farfuria lui Chef Dumitrescu, o conopidă la grătar cu cartofi prăjiți în untură de rață este cea care a dovedit „măiestrie și echilibru”.

Luni seara vine cu o amuletă ce le va trezi multe amintiri chefilor și chiar îi va reduce la tăcere, iar proba va fi una strălucitoare: „O să am un soare în farfurie”, a povestit Chef Scărlatescu. O fostă jurnalistă și prezentatoare olandeză, Janneke Vos de Groot, vine în platoul Chefi la Cuțite, cu o poveste ca în filme și... cu o plantă necunoscută.

Soțul ei si-a dorit dintotdeauna să dețină o fermă și deși au fost reticenți la început să se mute aici, s-au îndragostit complet de România. Mai multe despre povestea ei și a multor altor concurenți de origine internațională, telespectatorii vor afla în această seară de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție Chefi la cuțite.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

chefi la cutite cutitul de aur emisiune antena 1
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă