Azi coechipiere, mâine adversare. Primul mare meci al anului în circuitul WTA. Se repetă finala de la Indian Wells!

2 săptămâni in urmă 18

Luni, 03 Ianuarie 2022, ora 15:17

0 citiri

Azi coechipiere, mâine adversare. Primul mare meci al anului în circuitul WTA. Se repetă finala de la Indian Wells!

Noaptea de luni spre marți în România propune cel mai interesant duel al începutului de an în tenisul feminin, meciul din primul tur al turneului de la Adelaide dintre Paula Badosa (Spania) și Viktoria Azarenka (Belarus).

Cap de serie numărul 4, iberica Badosa (8 WTA) a avut ghinion la tragerea la sorți, urmând s-o întâlnească pe Azarenka (27 WTA) într-o reeditare a finalei de la Indian Wells din octombrie 2021. Atunci, Badosa și-a trecut în cont cel mai important succes al carierei, după 7-6 (5), 2-6, 7-6 (2) în finala cu Azarenka.

Interesant e faptul că cele două se înțeleg foarte bine și, drept dovadă, fac pereche în turneul de dublu de la Adelaide.

Luni, în primul tur, Badosa și Azarenka au făcut surpriza, eliminând din competiție principalele favorite, japonezele Aoyama și Shibahara, scor 6-4, 6-2.

Citeste si:

Start de sezon în circuitul WTA. Cine e prima jucătoare din România care va intra pe teren în 2022. Ora meciului

Primele meciuri din sezonul 2022 în circuitul WTA vor avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică (2 ianuarie), la turneul de la Adelaide (Australia), singura reprezentantă a României...

 "O admir foarte mult!"

Simona Halep a devenit un idol pentru multe tenismene din noul val, care îi apreciază stilul de joc și ambiția. Jucătoarea spaniolă Paula Badosa a fost una dintre revelațiile sezonului...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă