Avocatul Virgil Boglea a anunțat cum poate câștiga FCSB războiul cu CSA Steaua: „E cel mai important argument!” + Când se finalizează procesul pentru palmares

1 lună in urmă 1

Virgil Boglea, avocat și președinte al Asociației „Salvați Steaua”, a vorbit despre principalul argument pe care asociația, reprezentată de acesta, îl are în „războiul” cu CSA Steaua, dar și despre momentul în care procesul pentru palmares ar putea lua sfârșit.

Asociația „Salvați Steaua” este o formațiune recent apărută, care a fost înființată de Gheorghe Mustață, liderul facțiunii de suporteri intitulată „Tornado 47”, și avocatul Virgil Boglea.

Susținătorii echipei lui Gigi Becali, adunați în Asociația „Salvați Steaua”, încearcă, prin demersuri în Instanță, să câștige procesul intentat de Florin Talpan, juristul CSA Steaua, celor de la FCSB, pentru a obține palmaresul, care, în prezent, se află la echipa din Liga 1.

Avocatul Virgil Boglea a anunțat cum poate câștiga FCSB războiul cu CSA Steaua

Virgil Boglea susține că trecerea secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, din 7 aprilie 1998, către Societatea Comercială Fotbal Club Steaua București nu a fost făcută „ca la carte”, motiv pentru care este de părere că Instanța va da câștig de cauză celor de la FCSB, în procesul privind palmaresul. În plus, președintele Asociației „Salvați Steaua” spune că procesul ar mai putea dura încă, cel puțin, nouă luni. Sau ar putea fi trimis către Instanțele sportive.

„Cel mai important argument pe care îl avem în procesul privind palmaresul este reprezentat de desprinderea secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, din 7 aprilie 1998, și trecerea în martie 2003 către Societatea Comercială Fotbal Club Steaua București, care au avut la bază anumite acte care nu au fost anulate nici până în prezent. Această continuitate, pe plan sportiv și pe plan juridic, se bazează pe actele respective, care nu au fost anulate. 

Da, nu se prevedea și trecerea dreptului asupra mărcii Steaua. S-a decis anularea mărcii Steaua deținută de Societatea Comercială, dar suporterii trebuie să cunoască realitatea și să vadă în ce parte a mers continuitatea sportivă și juridică. Procesul pentru palmares va lămuri aspectele cu privire la identitatea sportivă a Stelei.

Procesul pentru palmares poate dura încă 9 luni sau un an. Sau poate Instanța va spune că nu e de competența civilă și procesul va ajunge la Instanțele sportive, acolo unde palmaresul este definit”, a declarat Virgil Boglea, la PRO X.

The post Avocatul Virgil Boglea a anunțat cum poate câștiga FCSB războiul cu CSA Steaua: „E cel mai important argument!” + Când se finalizează procesul pentru palmares appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă