Aviz pentru Kyros Vassaras! Italienii dărâmă un tabu în privința arbitrilor

2 luni in urmă 8

Este vorba de Daniele Orsato, cel care a condus partida dintre Spezia și Parma, scor 2-2, meci în care au evoluat și românii Valentin Mihăilă și Dennis Man.

Până acum, cei care oficiau la meciurile din Italia aveau interdicție de a comenta ce s-a întâmplat pe gazon, dar noul șef al arbitrajului, Alfredo Trentalange, a promis transparență și s-a ținut de cuvânt.

Daniele Orsato a condus ultima finală UEFA Champions League

Astfel că Daniele Orsato va fi prezent în studioul emisiunii Novantesimo Minuto de la Rai, în care va explica deciziile luate pe teren.

El va avea și rolul ingrat de a da replică pentru comentariile jucătorilor și antrenorilor la adresa fazelor controversate.

Din fericire, Orsato nu a avut mari probleme la meciul Spezia - Parma, în care a acordat 7 galbene, dar nu a dictat nicio eliminare și nici nu a acordat vreo lovitură de la 11 metri. 

Până acum, la emisiunile de specialitate opiniile și analizele erau formulate de foști mari arbitri care dădeau verdictul în privința erorilor de arbitraj.

Daniele Orsato este unul din arbitrii de top din fotbalul mondial - el a condus la centru ultima finală din UEFA Champions League, câștigată de Bayern Munchen în fața lui PSG.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă