Avionul presedintelui din Ecuador, aterizat de urgenta la Washington. Care a fost motivul

1 lună in urmă 13

Aterizare de urgenta la Washington, dupa ce avionul in care se afla presedintele ecuadorian, Lenin Moreno, a intampinat o defectiune tehnica. Presedintele din Ecuador se simte bine, transmit oficialii.

Potrivit Agerpres, in afara de seful statului, la bordul avionului se mai aflau sotia acestuia, Rocio Gonzalez, secretarul general al guvernului, Juan Sebastian Roldan, ministrul de externe, Luis Gallegos, ministrul comunicatiilor si ambasadoarea Ecudaorului in SUA, Ivonne Baki.

"Avionul prezidential s-a confruntat cu o problema tehnica la putin timp dupa decolarea de la Washington DC fiind constrans sa aterizeze de urgenta", a afirmat Caridad Vela intr-un comunicat.

Vizita amanata din cauza violentelor de la Capitoliu

"Moreno si toate persoanele aflate la bordul avionului se simt bine si urmeaza sa se intoarca in Ecuador in urmatoarele ore", a adaugat ea.

Vizita lui Lenin Moreno in Statele Unite a fost initial planificata pentru inceputul lunii ianuarie, cand Donald Trump era inca in functia de presedinte, insa a fost amanata din cauza violentelor de la Capitoliul american, pe 6 ianuarie.

In cursul vizitei, presedintele Moreno a purtat discutii cu oficiali ai administratiei Biden, precum si cu directorul general al FMI, Kristalina Georgieva. FMI a aprobat in septembrie un plan de asistenta in valoare de 6,5 miliarde de dolari pentru aceasta tara.

Mai puteti citi

Marturia cutremuratoare a medicului de la Matei Bals care a spart geamurile pentru a ajunge la pacienti: "Ardeau de vii si strigau dupa ajutor!"Metoda neobisnuita folosita de o femeie pentru a-i distrage atentia unui hot: i-a facut sex oral pana la venirea politistilorINTERVIU Cum a ajuns Romania de la "ciuma Europei" la una din putinele tari in care numarul cazurilor de COVID e in scadere. Explicatiile unui expert in sanatate publicaFenomenul Maldive: Cum au ajuns excursiile exotice mai ieftine decat o vacanta in RomaniaEXCLUSIV Ce investitie uriasa face Simona Halep in zona exclusivista a Marii Negre
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă