Avion întors de urgenţă pe aeroport la scurt timp de la decolare după ce cabina și cockpitul s-au umplut de fum: ”A fost înfricoșător”

2 săptămâni in urmă 31

Avionul Airbus al companiei Finnair a decolat miercuri, 5 ianuarie 2022, la ora 17:30 din Helsinki cu destinația Bangkok (Thailanda), dar la 12 minute de la decolare piloţii au cerut revenirea de urgenţă pe aeroport. Cabina și cockpitul avionului s-au umplut de fum.

Citeşte şi: Aterizare de urgență pe aeroportul din Cluj – Napoca! Panică la bordul avionului

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pasagerii au tras o sperietură zdravănă. Unul dintre pasageri a filmat momentul în care avionul era plin de fum şi ulterior a distribuit imagini pe Twitter.

Emergency situation shortly after take off. Cabin and cockpit filled with smoke super fast. Safely turned back and landed in Helsinki. Fuck that was scary. pic.twitter.com/Kijzv829iq

— Adrien Geneste (@adrusha888) January 5, 2022

Citeşte şi: Scandal în avion pe purtatul măştii. O actriţă din Baywatch a lovit şi scuipat un bătrân care nu avea faţa acoperită, scene ireale VIDEO

„Situație de urgență la scurt timp după decolare. Cabina și cockpitul s-au umplut de fum foarte repede. Avionul s-a întors în siguranță și a aterizat la Helsinki. A fost înfricoșător”, a povestit pasagerul pe Twitter.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă